Overnatning / Glamping

onsdag den 31. januar 2018

Forårsklargøring af udestuen.

Indlægget indeholder reklame.

I dag er udestuen blevet gjort ren. De sidste tegn på jul er fjernet og der er blevet pyntet op med grene og forårsblomster. Jeg ved godt der loves frost igen, men der skal nogle frostgrader til, før det fryser derinde, da udestuen ligger op ad huset.


De gule farver lyser så dejligt op. Gult skulle i år blive den helt store trendfarve. Jeg er blevet mere glad for gult med årene, og nu er jeg faktisk ret vild med gult. Ikke bare forårsblomsterne, men også sommerblomster og ikke mindst solsikker.


Levende lys må der til på en overskyet dag, hvor det har småregnet indimellem. Lysene gør at temperaturen stiger nogle grader, så der føles mere lunt.
Jeg har fået et par pigsten, egentlig er de beregnet til at ligge i en pigstensbelægning, men jeg vil bruge dem i mine stilleben. Jeg er vild med guldsmede, så det motiv skulle være på mine pigsten. Pigstene er lavet af Keramiker Helle Nørby. Du finder pigstene HER

Den grønne pigsten købte jeg sammen med et par ophæng til mejsekugler, med samme motiv.Pigstene fås også i en forkobberet udgave.
En af de små feer jeg købte da vi var på juletur, har fået plads under glasklokken.


Efter endt rengøring og pyntning er det dejligt at sidde med et krus dampende varm the og nyde resultatet.


6 kommentarer:

 1. Hej Anette. Så kom tegnet fra fru Pedersen!! Jeg har gået og tænkt på, hvornår jeg skal have alt det grønne jule-/vinterpynt fjernet og startet på lidt forår. Det mest julede såsom røde lanterner og andre røde ting har jeg fjernet, men gran og kogler ligger og pynter endnu. Jeg har trippet lidt og haft lyst, men jeg manglede tegnet fra dig, og så kom det i dag. Tak for det. Blot har jeg ikke så lunt et sted, som du har, men i morgen vil jeg begynde i det små, især der hvor pynten er begyndt at se lidt trist og træt ud. Tak for inspirationen og skubbet til at komme i gang med lidt tidlig forårspynt!
  Mvh. Bodil.

  SvarSlet
 2. Åh, hvor er der fint - snupper lige er par ideer til vores orangeri;-)

  SvarSlet
 3. Sååå skønt der er i din udestue også her i februar.
  Man kan da kun blive glad og forelsket i de gule blomster når du stiller det hele så fint op :o)
  Kh Yvonne

  SvarSlet
 4. Jeg er imponeret over, at du også når at sidde ned og drikke te. Jeg håber, du sidder længe, for der er da så fint med den friske forårspynt :-)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 5. Pretty projects and great idea,Thank you for the tutorial and for sharing !

  หนังออนไลน์

  SvarSlet