Overnatning / Glamping

tirsdag den 14. november 2017

På besøg hos LoPe.

I formiddags hvor det regnede kraftigt her, tog jeg på en lille udflugt, inden jeg skulle tænde levende lys og åbne julehaven. Jeg besøgte bla. LoPe, en af mine yndlingsbutikker. Hvem jeg ellers besøgte får i at vide i morgen. Efter sådan en formiddag er der sat ind på juleinspirationskontoen, og jeg glæder mig til i morgen formiddag, hvor jeg skal lege endnu mere jul.

LoPe, Lone Pedersen er keramiker, og laver de smukkeste ting i ler. Derudover er hun eminent dygtig til at lave opstillinger, så jeg lader mig inspirere.

Jeg forelskede mig straks i den forkobrede lokkedue, men ak den var ikke til salg.


Rustikke kugler og engle i jern, guf for en som mig.


LoPe har et stort udvalg i betonkrukker.


Indenfor i varmen frister de smukke ting i keramik og spændende brugskunstgenstande, som man ikke lige finder alle steder.

Alt i butikken er i naturens farver, lige som jeg rigtig godt kan lide.


Skulle du få lyst at besøge stedet selv, så kan du se åbningstiderne herunder. LoPe ligger 35 minutters kørsel fra Fru Pedersens have.
1 kommentar:

  1. Hej Anette. Det var sjovt at høre, at du har været på besøg hos keramiker Lone Pedersen. Jeg var der sidste år i vinterferien under et weekendophold i Lemvig sammen med min datter. Siden var vi der også i påsken. Ligesom dig synes jeg, at det er et spændende sted. Ekstra interessant er det også, fordi forfatteren Jane Aamund har boet der og siddet ovenpå ved kvistvinduet og skrevet romaner. Måske vidste du det, og ellers ved du det nu.
    Jeg besøgte din julehave sidste år, og jeg ville også gerne nå det i år, men åh, der er så meget, man skal nå i juletiden. Men ellers lever jeg stadig på minderne fra sidste år og så alle dine og andres skønne blogindlæg fra jeres have i Vemb. Men nu får vi se, om jeg når det.
    De bedste hilsner fra Bodil.

    SvarSlet