Overnatning / Glamping

fredag den 17. november 2017

Artikel i Haven fra min jule/vinterhave.

I november/december udgaven af Haveselskabets medlemsblad Haven er der en artikel fra min jule/vinterhave. Artiklen handler om hvordan man kan pynte op i sin have om vinteren.

Bladet kan ikke købes i løssalg, man skal være medlem af Haveselskabet for at få det. Jeg har selv været medlem siden jeg var 18 år, og har altid haft stor glæde af både bladet, men også af de lokale havekredses arrangementer. Skulle du få lyst at prøve at blive medlem, kan du blive det HER

Forsidefotoet er af vores sandkasse, som er opgraderet til stilleben.


Hele 4 sider med ideer fra Fru Pedersens have. Artiklen er skrevet af Helle Mogensen. En meget flot artikel, som jeg er rigtig glad for.


De smukke fotos er taget af fotograf Ann Malmgren, som også afholder kurser i blomsterfotografering. Det kan du se mere om HER


Jeg håber Havens læsere får glæde af artiklen og nogen får lyst til at pynte lidt op i egen have, for det giver så megen glæde, både for en selv og for dem der kommer forbi.

Har du lyst at se Fru Pedersens julehave i virkeligheden, er haven åben hver dag frem til d. 10 december. Dagligt fra kl. 13-17, på Skalstrupvej 36, 7570 Vemb. Entreen er 60 kr. incl. kaffe/the og en hjemmebagt muffins.

5 kommentarer:

 1. Hvor det glæder mig at høre, Anette ☺ jeg er også medlem og får 'Haven', så det bliver godt at se og læse om din julegave ��
  Ha' det godt. Knus Annalise

  SvarSlet
 2. Hej Anette. Jeg blev så glad og også lidt overrasket, da jeg fik Haven i hånden i går. At komme i Danmarks fineste haveblad, (kalder de sig selv ), er da virkelig en anerkendelse, der vil noget! Tekst og billeder tager sig virkelig godt ud. Jeg kigger altid efter julerier i årets sidste nummer, men der plejer ikke at være så meget af den slags, så i år slår de alle rekorder. Du får Vemb sat på - nok ikke verdenskortet - men så i hvert fald på Danmarkskortet! Næste skridt må vel være et engelsk havemagasin!!Tillykke med artiklen og rigtig god weekend.
  De bedste hilsner fra Bodil.

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  Så har jeg noget at glæde mig til når bladet engang lander i næste uge.
  Vi har været medlem siden 1990, så der er blevet studeret nogle sider igennem årerne. Men desvære er budene ikke så hurtige til at levere bladene mere, så vi må væbne os med tålmodighed med de at se den skønne reportage fra dit paradis.
  Rigtig god jule weekend til dig og john, håber der er mange der må lægge vejen forbi jer.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Til lykke med det, Anette! Selvfølgelig skal din have da med i Haven :-)
  Knus fra Nana

  SvarSlet
 5. Skulle så gjerne besøkt hagen din. Det blir dessverre for langt å reise men jeg koser meg stadig vekk med din fantastisk flotte blogg. Flott innlegg i hagebladet. Ha det godt. Hilsen fra Liv

  SvarSlet