Bed & Breakfast

mandag den 25. september 2017

Sensommer/efterår.

Farverne i haven er ved at blive varme og gyldne. Dagene er blevet mærkbart kortere. Efteråret er på vej, med alle de hyggelige gøremål og sysler, denne årstid indbyder til.


Efterårs hindbærrene giver godt, og der er lavet hindbærsyltetøj. Der er også kommet bær i fryseren.Dagens sidste solstråler blev nydt på skurvognsterrassen med et krus te, med udsigt til blomstrende olieræddiker. De marker hvor der har været vinterbyg på, står nu i fuldt flor. Det er grøngødningsplanterne olieræddiker der blomstrer så smukt.


9 kommentarer:

 1. Lindas imagens e uma deliciosa compota. Feliz semana. Cumprimentos.

  SvarSlet
 2. Ih hvor er du altså dygtig,du når godt nok meget. Her mangler vi stadig at få plukket hyld. Det er skøn med gødningsplanter i stedet for den bare jord og smukt ser det ud. Hygg eherfra med ønsket om en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Hvor er du dog flittig, Anette �� ville ønske mig lidt af al din energi...
  Knus fra Annalise

  SvarSlet
 4. Kære Anette
  Ja det er altså en smuk årstid, og travl, med alle de lækre frugter og grøntsager. Selvfølgelig får du lavet alt muligt ;)
  Der er ikke noget bedre end hjemmelavet syltetøj.

  Rigtig god dag
  Knus Lone

  SvarSlet
 5. Hvor er marken smuk med blomstrende efterafgrøder. Godt nok er det lidt træls, at man skal så dem, hvis høsten er forsinket, så man dårligt kan nå det, før der skal sås igen. Men olieræddike pynter så gevaldigt - og billedet er drømmende poetisk.
  Kærlig hilsen, Karen

  SvarSlet
 6. Hei Anette.
  Tenk å kan sitte med en kopp te med den utsikten du har. Det måtte være nydelig. Skal si du har energi, kunne jeg bare hatt halvdelen. Fin kveld til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 7. Skøn udsigt i te-pausen :)
  Vi har også efterårshindbær, men ikke mange nok til marmelade, så de nydes ved plukning.

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Dejlig udsigt ud over marken og godt der er tid til at nyde den😀
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet