Overnatning / Glamping

søndag den 21. oktober 2012

Lyspunkter


Dette er udsigten fra mit kontor. Dejlige turbangræskar, der næsten er selvlysende på en gråvejrsdag. Der er pletter i luften i rødlerspotten og en næsten afblomstret tvillingeblomst i vandkanden. De 3 gamle hvide emaljekander har jeg for flere år siden samlet op i jerndyngen på genbrugspladsen. Vinduet er en foræring fra en nabo.Dette stilleben står der ved egetræet året rundt og planterne udskiftes efter årstid.

5 kommentarer:

 1. Hej Dejlig udsigt du har. Jeg så også dit indlæg om dit potteskur, sådan et kunne jeg da også tænke mig, det ser godt ud. Jeg melder mig lige som fast læser.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 2. Man bliver altid i godt humør af at se på noget smukt, og udsigten fra et vindue er da vigtigt:-)
  Kh Bente

  SvarSlet
 3. Ja, jeg tilslutter mig Lene og Bente! Udsigter kan man ikke få nok af! Vi har lige flyttet rundt på mit kontorbord oppe i alrummet og jeg kom til at kikke ud på min nye udsigt. Tror da lige jeg skal bakse lidt rundt med nogle småting i morgen.

  Jeg synes du har været heldig emd de kander. På vores genbrugsstation her i Gladsaxe kommune er det ulovligt at klunse. Kun udenfor folks havelåger, må man... OG der har da været tider hvor jeg havde min faste aftenrute hver anden søndag. Måske jeg lige skulle ud en tur i aften.
  Kh. M

  SvarSlet
 4. Hej Lene, Bente og Marianne.
  Det gode ved udsigten fra ens egne vinduer er at man jo selv kan bestemme over den :-) Det er straks værer med det der ligger udenfor ens have. Jeg er jo ret vild med alle de her små stilleben, nyder både at lave dem og kigge på dem, humøret stiger lige et par grader :-)
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 5. En fin udstilling du har udsigt til Anette! Herlig at kunne se de smukke i ting, andre vælger at smide ud!
  Jeg gjorde et scoop forleden på vores genbrugsplads i Gladsaxe (som Marianne skriver om).
  Jeg var så uheldig, at tre af min lerpotter, købt i dyre domme hos Aldershvile Planteskole, blæste ned i fra udebaren og blev knust! Så da vi havde ærinde til genbrugspladsen og skulle kassere mine lerpotter....fandt jeg flere glasskåle i krystal og en YNDIG keramik skål fra Lyngby Keramikfabrik smidt ud som affald!!! Vupti op i mors arme og reddet fra knuse-døden. Stor var min glæde!

  SvarSlet