Overnatning / Glamping

fredag den 19. oktober 2012

LegehusKan bare ikke lade være med at pynte med græskar. Ungernes gamle legehus har fået efterårsplanter i altankassen og så hjemmeavlede græskar på bordet, jorden og i zinkbaljen. Der er en lille minihave rundt om legehusene ( der er et mindre hus til højre, som ikke er med på billederne). Der var sandkasse der hvor bordet står da ungerne var små. Da yngste datter var vokset fra sandkassen, blev den dækket med fliser og Legehusene malet indvendigt og indrettet med gardiner, forhæng og små puder. Så brugte hun det i nogle år til hyggehus med veninderne. Legepladsen ligger overfor gårdspladsen, og der bliver ofte tændt små lys i vinduerne om vinteren, det ser så hyggeligt ud. Vi har langt til naboer, så der er meget mørkt om vinteren her. Rigtig god weekend. Håber at det bliver vejr til en skovtur.

7 kommentarer:

 1. Dét er jo altså bare mega hyggeligt! Blir jo mormor til april. ..... Må i planlægningsmode.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne.
   Dejligt at du skal være mormor, det skal jeg også til februar. Så bliver der sikkert mere leg i legehusene.

   Slet
 2. Skønt legehus, det ser så hyggeligt ud! Min yngste børnebørn har også et legehus, og det er fyldt med sand, for der bliver bagt sand-kager i det. Senere skal de nok få det pyntegen, som gør at huset bliver indrettet med små gardiner og andet pysse nysse, er jeg sikker på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, hver alder sine favoritlege :-) Det er så dejligt med børn.

   Slet
 3. Hyggeligt. Småhuse er med til at skabe miljø. Drømmer selv om lidt forskelligt af den slags. Lige nu er vi ved at mure en ´ruin´, altså en slags bygning, der skal rumme en terasse.

  God søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder spændende med en ruin ved terrasse, den vil jeg gerne se, har du en blog ? når jeg klikker på dit navn kommer der en hel side frem med HTML koder, tror jeg det er, og dem er jeg ikke go til at læse :-)
   Jeg er vild med alle formermer for småhuse og skure i haven, det giver stemning og rumfornemmelse.
   Ang. ruin så prøv at se Flamingo naturpark, de har bygget en stor borgruin og en nedsænket terrasse med pejs, det var der udsendelsen Fjumses have med Søren Ryge blev vist her i aug. Der er et link dertil på min hjemmeside.

   Slet
 4. Jo jeg har en blog, men kan godt se, at der er noget, der ikke lige virker. Godt at finde ud af, nu må jeg lige se at løse det. Men her er linket:

  http://hanne-i-tilst.blogspot.dk/

  Jo jeg har set udsendelsen, min ruin (som bliver selve terassen) har jeg fået i fødelsdagsgave i form af brugte mursten. Vi er nu ved at stable dem. Jeg vender tilbage med billeder på bloggen senere, jeg vil lige vær lidt længere.

  God søndag.

  SvarSlet