Overnatning / Glamping

mandag den 29. oktober 2012

Frost og græskar

Jeg tog mange af mine græskar ind fredag aften, Synes at det var for tidligt at de skulle ødelægges af frost.Nogle lagde jeg på gulvet i vores vindfang, resten i stalden. Lørdag aften var vi til Kandiskoncert med spisning i Vemb hallen og kom hjem ved 3 tiden. lyset var tændt i garagen, så jeg kunne godt skimte den hvide dør i vindfanget indtil huset. Så jeg gik med nøglen i hånden og så skvattede jeg i alle mine græskær med de højhælede sko, John var glad for at det ikke var ham der havde lagt dem der :-) Jeg slog mig heldigvis ikke og der var kun et græskar der blev beskadiget af en høj hæl, selvfølgelig det største. Så nu kan resten komme ud igen, de er så fine sammen med høstfarverne. Næste gang jeg tager dem ind må jeg hellere lægge dem lidt til siden eller huske at tænde lyset :-)   (Det skal lige nævnes at jeg ikke var beruset, da jeg ikke havde drukket alkohol)

3 kommentarer:

 1. Det var da godt du ikke kom til skade!Flotte græskar.
  Jeg har fulgt din blog og synes den er meget indbydende.Hvor må det være dejligt at være så kreativ.Men du har tilsyneladende også de rette omgivelser.Jeg er "helt vild"med dine små hyggelige huse.
  Håber jeg ved lejlighed kan besøge din have,-jeg kan bestemt blive inspireret.

  SvarSlet
 2. Hej Lise.
  Tak for de pæne ord. Jeg kan rigtig godt lide at dele mine kreative ideer med andre, synes at det er så givende. Du er meget velkommen til at besøge min have og mig :-)

  SvarSlet
 3. Hihi, kan godt forstå at John var glad for at det ikke var ham der havde lagt græskarene så du faldt over dem, men godt der ikke skete noget med dig :-)

  Knus

  SvarSlet