Overnatning / Glamping

mandag den 22. oktober 2012

Den hvide have
Der er stadig lidt blomster i den hvide have. Det meste løv står stadig ret flot i blå-grønne- grå nuancer. Der har været meget frodigt hele sommeren. Den hvide have blev anlagt sidste år i aug. Så den er groet godt til allerede, og ser slet ikke ud til kun at være et år. Den hvide have blev til fordi vi havde nogle store gamle flotte birketræer, som var blevet rødne indei, så min mand nægtede at have dem stående længere. Det var ellers her hængekøjen hang om sommeren. Der voksede klematis op i toppen på flere af birketræerne, det var rigtig flot. Men men, de måtte lade livet helt inden de ville vælte i en storm og ødelægge huset. Der blev nogle kæmpe kratere hvor de havde stået, men så var der mulighed for fornyelse. Er blevet rigtig glad for resultatet. Det er plantet nye hvide klematis op af lysthuset i jern og i de 2 jernstativer. Glæder mig til de rigtig tager fat :-)

2 kommentarer:

 1. Hej Dejlige billeder fra en hvid have. Jeg har også lavet et bed med ene hvide blomster, jeg kan se det fra mit køkken, det er specielt flot når det næsten er mørkt udenfor. Den hvide græs på det første billede er den en pampas?
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene.
   Ja det er en pampasgræs, rigtig fin ikke. Jeg er helt ening i at de hvide blomster lyser helt fantastisk, næsten magisk, når der mørkt. Sidder nogle gange derude om aftene når månen lyser, det er rigtig dejligt :-)

   Slet