Bed & Breakfast

fredag den 14. april 2017

Påskeferielæsning med inspiration.

 Her i påskeferien læser jeg Tante Grøns Cottagehave. En super dejlig og livsbekræftigende havebog om livet i og med haven. En bog der får smilet frem den ene gang efter den anden. Jyttes herlige måde at skrive og formulere sig på, elsker jeg. Billederne i bogen er taget af Susan og Jesper Durup, helt fantastiske smukke billeder, der i den grad fanger stemningen i den smukke have.

Susan har iøvrigt bloggen My loving home and garden, der kan du følge hendes haveliv og passion for smuk indretning af hjemmet.


Jeg blev så inspireret af et af billederne, så jeg måtte rundt og samle mine mindre zinkvandkader sammen. Zinkvandkanderne her kan rumme ca. 5 liter, så det er ikke dem jeg bruger oftest, for så skal jeg gå alt for mange gange. Men en fryd for øjet er de.

Billedet herunder med zinkvandkanderne er fra en terrasse som jeg har puslet med nogle dage, det kommer der mere om senere.


Har du ikke allerede Tante Grøns Cottagehave, kan den varmt anbefales.

5 kommentarer:

 1. Den bog står meget højt på min ønskeseddel. Glæder mig til at se terrassen 👍🏻
  Rigtig god lørdag

  Knus Lone

  SvarSlet
 2. Ja, det er dejligt at se havebilleder og blive inspireret. Vandkanderne er i hvert fald meget pyntelige! Jeg skal lige straks have fat i den bog :-)

  SvarSlet
 3. Kære Anette.

  Jeg glæder mig over flere ting: Du SIDDER ned og slapper af med en bog i hånden (Eller står du op, og læser med bogen i den ene hånd samtidig med, at du laver noget andet med den anden frie hånd????:o) Man ved jo aldrig med en Turbo-Power-woman som dig:o)

  Jeg glæder mig også stort over, at du har fundet inspiration, og for dig er der ikke langt fra tanke til handling.

  Ja, og så glæder jeg mig utroligt over alle dine søde ord. TUSIND tak. Ønsker en rigtig dejlig påske til dig og hele familien. Sikke vi sparer på vand, solbriller, solcreme og sandaler denne påske.....brrrrrrr:o)

  Knus og kærlige påskehilsner til jer begge

  PS Er spændt på, hvad det er du har gang i på terrassen:o) Du er et energibundt:o) :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare rolig Tante Grøn, jeg kan altså godt sidde helt stille og kun læse i en bog :-) Vi er gode til at holde længere pauser i helligdagene. Pauser i køkkenet, hvor John indtager bænken og hele spisebordet med alle hans aviser og jeg indtager den røde lænestol med en stak havebøger i kurven ved siden af, så der altid er læsestof ved hånden. Så kan vi hver især vise den anden, når vi falder over noget ekstra spændende :-)
   Også en dejlige påske til jer i Flade.

   Slet
 4. Jeg er også igang med at læse bogen. Den ligger faktisk opslået i skødet af mig lige nu. Vejret passer også lige til blomsterlæsning i dag, kun afbrudt af smutture på nettet for at læse dejlige Haveblogs eller google stauder.
  Bogen er en fødselsdagsgave til mig selv og jer er rigtig glad for den.
  Det er en rigtig dejlig og kærlig fortælling om Cottagehaven fra Tante Grøns perspektiv ledsaget af skønne billeder.
  Jeg er forelsket. Det er en af de bedste havebøger jeg længe har læst.

  Billedet med zink kanderne er nemlig bare skønt. Det bliver helt sikkert også fint i din have.
  Jeg har også planlagt loppeture efter zinkkander til at supplere min egen samling. Mange af dem bruger jeg dog dagligt.

  Vh Lotte

  SvarSlet