Bed & Breakfast

tirsdag den 4. april 2017

Forårsfint og påskegult genbrugsguld.

Gul er påskens og forårets farve. Her er det de små tete a tete minipåskeliljer der byder velkommen. Både ved cyklerne og i altankasser og bede.


Cykel nr.1 nede ved landevejen.Overfor cyklen nede ved vejen er et stykke med græs og birketræer, med minipåskeliljer mellem birketræerne.


Cykel nr. 2, på vores grusvej.

 I cykelkurven en gammel grøn kagedåse, sammen med vissent græs og minipåskeliljer.


Hjemme på gårdspladsen er der minipåskeliljer i altankasserne på det gamle værksted.


Cykel nr. 3 ved det gamle værksted.

Ved legehusene vokser minipåskeliljerne i bedene.

Minipåskeliljer kommer trofast igen år efter år. De nye som har været plantet i krukker, plantes ud i bede og læhegn efter blomstring. Det kan vist kaldes genbrugsguld :-) 

5 kommentarer:

 1. Ja, de små påskeliljer er da det skønneste genbrugsguld. Man er faktisk nødt til at købe nogle potter hvert år for at kunne genbruge dem :-)

  SvarSlet
 2. Skønne lysende påske glimt i en dejlig have.
  Knus Lone

  SvarSlet
 3. God morgen Anette. Hvor er dine cykler fint klædt på. Det får mig til at tænke på landlig idyl ligesom i de gamle danske film og jeg kan næsten høre fuglekvidder og insekternes summen. Jeg har også minipåskeliljer jeg har plantet ud sidste år og de er også kommet op.

  SvarSlet
 4. Elsker alle dine cykler og når du har pyntet dem op så er der altid en ny dejlig årstid at tage sig af. Det er fantastisk.

  Rigtig skøn dag
  Knus
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Sjarmerende sykler, og så mange. Jeg har ønsket meg en lenge, men enda ikke funnet. Nydelig pyntet med påskeliljer. Våren har nok kommet lenger hos deg. Mine gjenbruks-påskeliljer har enda ikke kommet opp.

  SvarSlet