Bed & Breakfast

tirsdag den 11. april 2017

Blå scilla tæpper.

Blå som himlen på en god dag.  Den rene forårsfryd.

De klumper scilla jeg fik som helt ung af mine svigerforældre, er i dag blevet til enorme tæpper flere steder i haven. De er meget flittige til at selvså sig. Der håndluges i det meste af haven, derfor har løgene nemt ved at brede sig her.

Blåt så langt øjet rækker. Om ikke så længe er det vibeæggene der  indtager scenen.


4 kommentarer:

 1. Det er så utroligt smukt.
  God dag til dig

  Knus Lone

  SvarSlet
 2. Hej Anette.
  I går skrev du om lugning af ahorn, som også er et velkendt problem her i haven, så jeg følte med dig. Jeg har et lille japansk inspireret afsnit i haven, bygget op over en rod fra et meget gammelt træ, som lagde sig ned i en storm for mange år siden. Roden var så stor, så vi besluttede at lave en høj op omkring den i stedet for at få den fjernet. Det blev starten på et lidt japanagtigt afsnit. Men i samme ende af haven har vi et meget stort ahorntræ, og hvert år er der fyldt med små selvsåede ahorn i bedet. For at motivere mig selv, talte jeg i år, da jeg lugede. Det blev til 1500! En hel skov! Siden er der dukket en del flere op, da frøene stadig findes på jorden. Jeg tænker, at du når op på et meget større antal i din store have. En skam man ikke kan blive rig af dem, for så ville vi jo blive millionærer i løbet af et par sæsoner!!! Nå, pjat! Fortsat god arbejde med lugning af ahorn og andre uvelkomne planter i din skønne have.
  Til sidst rigtig god påske til dig og din familie.

  De bedste hilsner

  Bodil.

  SvarSlet
 3. Det er mere en flot,helt vidunderligt ser det ud Anette. jeg må vist hjem og hente nogle planter i mine forældres have og så bare håbe på at de med tiden vil blive lige så smukke som dine. Hygge herfra med ønsket om en god Påske til jer og familien.

  SvarSlet
 4. ja de er godt nok flittige de scillaer....jeg har på en eller anden måde fået dem udbredt i hele haven, og de er smukke.... men jeg er faktisk lidt træt af bladene bagefter, de skygger for de planter, der EGENTLIG skulle være der. Så lidt færre scillaer i haven ville være fint.... det samme er egentlig gældende for den vilde gule tulipan...den har jeg også fået transporteret rundt, hvor den IKKE skal være ak ak ak ak

  SvarSlet