Bed & Breakfast

søndag den 15. januar 2017

Sne i krukkerne.

Krukkerne har fået et hvidt bunddække, som egentligt ser rigtig fint ud.Græsset med sne i hovedbunden, er en af dem jeg købte i sommers, og som har stået så flot lige siden.Vores weekend er gået med at lave lidt hver for sig lørdag. John lavede flis, og jeg fik ryddet lidt op ude. Jeg fik også målt lidt på nogle materialer jeg har stående, og udtænkt ideer til et renoveringsprojekt. I dag søndag har vi sovet længe, og slappet af. Gået en lang tur på markerne med hunden, og snakket om hvor der skulle beskæres og fældes i læhegn og have, tjekket muldvarpesaksene, der var en gevinst. Samt  været til eftermiddagskaffe hos naboen. 
Det har været det smukkeste solskinsvejr her hele dagen, koldt, vindstille og friskt. Sådan en dag der giver ny energi. 

9 kommentarer:

 1. Kære Anette Så dejligt at sneen blev liggende hos jer, det ser smukt ud. Her blev det ikke til så meget. Så hyggeligt at snakke med dig den anden dag. Knus Tina

  SvarSlet
 2. Det varmer planterne godt om fusserne, når nu det bliver koldt i nat - og så ser det godt ud! Det lyder, som en dejlig weekend.

  SvarSlet
 3. Smukt med sneen i potterne:) Dejligt med en afslappende søndag - det er vist en sjældenhed hos jer:)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en dejlig weekend. Spændende hvad projekter du finder på.Hygge herfra

  SvarSlet
 5. Hvor er det dog smukt, hvilken slags græs er det?

  SvarSlet
 6. Smukke billeder, og sikke en herlig weekend I har haft. Det er så hyggeligt at gå en tur sammen i haven, og planlægge.

  Rigtig god dag til jer
  Knus Lone

  SvarSlet
 7. Sne er så pænt - bare ærligt, at det er så upraktisk og koldt (;

  - K

  SvarSlet
 8. Din krukke med hyacinter og sne er så smuk. Intet er skønnere at se på i denne årstid. De står så ranke og smukke og bare venter på solens stråler.

  Rigtig god dag til jer
  Knus

  Charlotte

  SvarSlet
 9. Hej Anette. Det ser bare rigtig fint ud med sne i krukkerne, men mon ikke det er smeltet væk nu? Det er dejligt at lave ting, hvor man får fornyet energi. Det skal der være mulighed for.

  SvarSlet