Bed & Breakfast

mandag den 2. januar 2017

Årskavalkade 1 del. 2016

Årskavalkade i ord og billeder.

Januar.
I januar var vi heldige at have både frost og sne, ikke hele måneden men nok til at følelsen af rigtig vinter var der. Der blev lavet mange isdekorationer til haven.


Februar.
I februar blev der leget forår i udestuen, og duerne begyndte at gøre kur til hinanden. Erantisene piblede op af jorden.


Marts.
Årets første forårsmåned, hvor den første andemor stolt viste sine ællinger frem. Løgtæpper dækkede havens bede, og der blev pyntet op i alle hyggekroge.


April.
Der begyndte for alvor at komme liv i krukkerne og de indtog flere og flere pladser i haven. Blomster i overflod, så der var rigeligt til små buketter. Køkkenhaven blev tilsået, og der kom gang i plæneklipperen.


Maj.
Foråret på sit absolut højeste, hvor alt står fint lysegrønt. Tulipaner, frugttræer og rhododendron blomster, og de første sommerblomster bliver plantet i krukker. Ællingerne er blevet så store at de svømmer i havedammen. Haven åbnede igen efter vinterlukningen, og der kom for alvor gang i havesnakken, med de mange besøg af havegæster. 


Juni.
Den første sommermåned. Alle havemøbler er flyttet ud og indbyder til man sætter sig og nyder sommeren. Roser, natviol og jasmin sørger for en berusende duft. Kattene fik killinger, og der kom løbende dueunger, ællinger og kyllinger.


Der er godt nok meget at glæde sig til.

9 kommentarer:

 1. Skønne kollager, sikke vi længes :-).

  SvarSlet
 2. Anette dine smukke collage viser at hver måned har sin charme i haven. Det er nu et kæmpe + at I har dyr i haven,det giver et idylisk billed af fred,ro og plads til alle. Hygge herfra

  SvarSlet
 3. Ja de er så meget at glæde sig til - det var lige det jeg tænkte da jeg begyndte at læse dette indlæg

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med årskavalkaderne og lavede selv en i går aftes :-) Alle bloggere burde egentlig overveje det, for det er så hyggeligt at gense året med alle dets stjernestunder, mens man skriver og kigger på billeder.
  Dine billeder er som altid virkelig skønne, og jeg glæder mig til at se mange flere opstillinger, blomster, ællinger og kattekillinger.
  Kærlig hilsen, Karen

  SvarSlet
 5. Smuk collage og jeg glæder mig mere og mere til at besøge dig igen, til foråret.
  Rigtig godt nytår.

  Knus Lone

  SvarSlet
 6. Fantastisk smukke billeder og du har helt ret Anette. Der er rigtig meget at glæde sig til og over.

  Rigtig smuk dag
  Klem
  Charlotte

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder fra din have. Februar betød for os 2 små kattekillinger fra dig, og de har vokset sig store og smukke. Jeg besøgte dig igen i aug og glæder mig til flere besøg. Knus fra Annalise

  SvarSlet