Bed & Breakfast

lørdag den 7. januar 2017

Genbrugsguld, spir til jernlysthuset.

I foråret var jeg heldig at finde et gammel spir i massivt støbejern. Jeg købte det og tænkte at det kunne jeg nok bruge til et eller andet engang. Håbet var at det på en eller anden måde kunne bruges på lysthuset i jern. Da vi havde travlt hele havesæsonnen, blev spiret lagt på en hylde og måtte vente på god tid.Det blev så i dag at jeg fik slæbt en stige derom og kravlet op og prøvet om spiret kunne gå ned i det hul der var i midten at de rør der danner toppen på lysthuset. Tænk det passede fuldstændig perfekt, hvor heldig har man lov at være.


Jeg synes det er en fin afslutning på toppen af jernlysthuset. At spiret var tilpas rusten passede perfekt til lysthuset.


Prøv at se hvor små bedene ser ud, heroppe fra toppen af lysthuset :-) Og mig der ikke er vild med at komme så langt op på en stige. Jeg havde sikret mig at stigen ikke kunne vælte, og holdt godt fast med den ene hånd :-) Den tynde grønne gren er fra rosen, rosa Helena, den har fået godt fat. Det bliver smukt når de små hvide roser folder sig ud og spreder en vidunderlig duft til sommer.


Dette spir var genbrugsguld for mig.

8 kommentarer:

 1. Sikke et lækkert fund - det ser ud som om, det var meant to be! Det ser rigtig flot ud på dit lysthus!

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare perfekt,prikken over I'et.Det må være nogle gode genbrugs steder du kommer,hvor du kan købe sådan noget "Guf" Glæder mig til at se rosen og alt andet i haven i virkeligheden,når det står i blomst.

  SvarSlet
 3. Det ser jo ud som om den altid har siddet der...heldigt med sådan et fund.

  SvarSlet
 4. Det er jo som født med et spir. Så smukt det ser ud og laver den helt rigtige afslutning.
  Godt du var så forudseende for det er da bare total perfekt.

  Rigtig skøn søndag
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Hej Anette. Det er flot og passer helt perfekt dertil. Det blev virkelig fint.

  SvarSlet
 6. Super godt fund, den passer jo perfekt til lysthuset :-)

  SvarSlet
 7. Så stilig! Imponerende å se hva du finner på og hvor flott det blir. Hilsen fra Liv

  SvarSlet