Bed & Breakfast

tirsdag den 3. januar 2017

Årskavalkade 2. del 2016

Årskavalkade i ord og billeder.

Juli.
Juli måned bød på rigtig meget regn, så haven var meget frodig og grøn. Blomster var der mange af, så det blev til utallige buketter.


August.
Den måned hvor høsten rigtigt startede. Køkkenhave og snittebede bugnede. Sommeren vendte stærkt tilbage med varme temperaturer og masser af sol.


September.
Lysaftnerne var en af september måned højdepunkter her i haven. 300 levende lys i lygter og lanterne på de smukkeste sensommeraftner. Græskarhøsten var vældig god i år, så der var rigeligt til pynt og mad.Oktober.
En smuk måned med høstfarver og godt vejr. Haven var lukket for gæster, og julehaven blev påbegyndt. Der blev stadig høstet af havens afgrøder, især æbler. Der blev sorteret og krukker blev tømt, andre sat til vinteropbevaring, og så blev der lagt rigtig mange tulipanløg.


November.
Årets julehave åbnede, og der kom igen liv og snak i haven. 


December.
Årets sidste måned, med alt hvad der hører til af lys, hygge, gløgg og gaver. Endnu et skønt haveår er slut, og et nyt begyndt.


5 kommentarer:

 1. Fantastisk å se årskavalkaden. Det er vakkert i hagen din heile året. Godt nytt år til deg. Hilsen fra Liv

  SvarSlet
 2. Der hersker ikke tvivl,jeres have er smuk hele året rundt. Hygge herfra.

  SvarSlet
 3. Skøn årskavalkade fra din have, smuk og hyggelig hele året rundt. Glæder mig til at se hvad I to skønne finder på at samarbejde omkring i år...godt nytår. VH Carina

  SvarSlet
 4. Dejligt!!! Hvor må det dog have været svært/taget langt tid at udvælge billederne (formentlig ud af ret mange lige så dejlige:-) Godt nytår

  SvarSlet