Bed & Breakfast

torsdag den 5. januar 2017

En snert af vinter.

Så fik vi lige en snert af vinter her. Frost og et lille hvidt drys sne. Uha hvor har det været koldt i dag. Men vejrudsigten siger kun et enkelt døgn mere med frost, så skulle det blive plus grader igen. 

Jeg overvejede ellers i eftermiddags, at nu var det vist tid at lave ispynt til haven, men droppede det igen da jeg tjekkede vejrudsigten. Ispynt er ellers noget jeg er meget glad for, når der er minusgrader. Pynten herunder er fra sidste vinter, der havde vi en lidt længere periode med frost.

 Måske kommer der en lidt længere periode med minusgrader senere på vinteren. Så skal der nemlig laves ispynt.


De visne staudetoppe ser så fine ud med sne.


6 kommentarer:

 1. Hej Anette. Ja, jeg synes også, det er så flot,når der er sne på staudetoppene. Det pynter i haven på denne tid. Det er nogle gode billeder du viser. Jeg har lige tjekket vejrudsigten og det er rigtig nok, at der bliver plusgrader om et par dage. Måske er du mere heldig senere, så du kan få lavet ispynt. Det plejer at være spændende at følge med i! Det lyder interessant med dine betonkurser, jeg håber, der kommer mange.

  SvarSlet
 2. So beautiful,Happy 2017, Patricia

  SvarSlet
 3. Hej Anette.
  Da jeg lige så de første billeder med is-pynt,sagde jeg til min mand Uha! Anetter har gået ude og pyntet op med i den kulde. Men så var det genbrugs billder. Som du skriver har det været rigtig koldt. De is-lygteglas du har lavet ,kunne du ikke beskrive hvordan du har fremstillet dem ,tænker på formen. Koglerne kender jeg . Hygge herfra med ønsket om smuk vintervejr,så du kan få lavet din is have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det vil jeg da gerne. Is-lygteglassene er lavet i balloner, fyldt med vand. Jeg stiller dem i en skål og så i fryseren i ca. 1 døgn. Derefter tager jeg dem ud og hælder det vand der står i midten ud, som ikke er frosset. Hvis der er is hele vejen rundt, vender jeg lygten på hoveder og sætter den ned i vasken, og tænder for den varme hane, så isen smelter og lygten får en flad kant i toppen. Hvis de ikke skal bruges med det samme, kan de jo opbevares i fryseren, så de er klar til næste gang det fryser døgnet rundt. Knus Anette

   Slet
 4. Totalt smuk:-) og godt nytår ønskes.
  Der er vist intet smukkere end Moder Nature!

  SvarSlet