Bed & Breakfast

lørdag den 21. januar 2017

Forventningens glæde.

De første frøposer er kommet med posten, og bare synet af dem, sætter gang i forventningerne om en helt fantastisk sommer. En sommer hvor blomster og grøntsager gør køkken og snittehaven frodig. Drømme om igen at kunne plukke alle de buketter jeg gider, og hente grønt til frokost og aftensmad.


Frøposer og forårsløg.

Frøposerne er fra Albinus frø. www.albinusfro.dk

På køkkenbordet står de første ærteblomstfrø i blød, de skal sås i et af højbedene i morgen. Sidste år såede jeg også de første ærteblomster i midten af januar, med tidlig blomstring til følge. Skulle der komme en periode med hård frost, lægger jeg en vintermåtte over bedet, så skal det nok gå.5 kommentarer:

 1. Åh så hyggeligt det ser ud. Jeg er da helt vild med indpakningen af frøene. Må jeg spørge dig hvor du bestiller dem.
  I går bestilte jeg 5 forskellige slags ærteblomster. De er jo ikke til at leve uden. Men jeg troede først de skulle sås til april......
  Jeg lærer hele tiden nyt om haven. Tusind tak for det.

  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Frøposerne er fra Albinus frø. www.albinusfro.dk
   Jeg sår kun så tidligt, fordi jeg gerne vil have ærteblomster rigtig tidligt. Jeg sår flere gange i løbet af sæsonen. Knus.

   Slet
 2. Hej Anette.
  Åh, hvem der bare havde vintermåtter, når man læser dit indlæg. Tidlige ærteblomster ville være en drøm.
  Knus Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kan jo også lægges halm eller andet som beskyttelse over. Måske har du et gammelt vattæppe, der skal såmænd ikke så meget til. Tror nu ikke vi når at få vildt kold vinter.
   Så tag chancen og så en enkelt pose :-)

   Slet