Overnatning / Glamping

fredag den 17. januar 2020

Renoveringsprojekt, gammel skurvogn.

Vi er begyndt at renovere den mandskabs skurvogn, jeg købte for nogle år siden. Den har stået på legepladsen i 4 år. Vi startede med at male den sort udvendigt dengang. Året efter blev der lagt fliser og sat hegn omkring.

Den var godt slidt indvendigt.


Alt inventar blev taget ud, og gulvet malet, samt den plade der dækkede for et hul i væggen. Haveshoppen lånte den i starten, først til butik og siden til lager.
Derefter indrettede jeg den, og så er den blevet brugt til private gæster.
Indrettet med møbler jeg havde stående, var den egentlig ret hyggeligt, og brugbar.

Det er en fin lille skurvogn, set udefra.

Men nu er det tid til den helt store renovering indenfor. Vægge og lofter er pillet af. Dårligt træ og isolering bliver skiftet, og nu er vi begyndt at beklæde den igen.


Der kommer paneler rundt langs væggene, og over dem overvejer jeg tapet. Måske bliver det, dette her med blade, da jeg regner med at der skal være en botanisk stemning derinde, når det er færdig indrettet.


Et lille thekøkken kommer der også, i stil med det her.


Der er lang vej endnu, inden der kan indrettes, men jeg er allerede i fuld gang i mit hoved. 

Der er en lukket terasse/gårdhave, mellem de 2 skurvogne på legepladsen. Den store skurvogn, malede og indrettede jeg for næsten 3 år siden. Du kan se hvordan den ser ud indeni HER eneste forskel er, at sengen er skiftet i mellemtiden.


3 kommentarer:

 1. Hej Anette.

  Selv ikke i en grå, våd, mørk og trist vintermåned ligger du i hi, men er aktiv, idesprudlende og arbejdsom! Det er godt, at du har et stort hus og en stor have, for du ville slet ikke have udfoldelsesmuligheder nok i et lille parcelhus!!Jeg synes ellers, at den skurvogn var så fin!
  Glæden og tilfredsheden ved at få lavet projekter er stor, det ved jeg godt, og det kan måske lige præcis være det, der kan føre os bedre igennem denne mørke måned.
  Jeg er blevet inspireret og vil prøve at følge dit eksempel dog i et noget mindre projekt!
  God arbejdslyst.
  De bedste hilsner
  Bodil.

  SvarSlet
 2. Det er så fint med forskellige skure og hytter i haven. Skuret var ellers fint i forvejen, men en gang imellem må man gå drastisk til værks for at opnå det man vil
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud med de små huse, og egentlig så det indvendige jo også godt ud, men billeder kan jo snyde, og der er ingen tvivl om, at det bliver superlækkert, det I får lavet. Tekøkkenet lyder som en super ide.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet