Bed & Breakfast

søndag den 22. december 2019

Poinsettia - julens stjerne.

Julestjernen er en blomst som for mange har været enten elsket eller hadet. Jeg må indrømme at jeg tidligere ikke var så begejstret for den, men nu er det utænkeligt at den ikke er at finde her hos mig i julen. Jeg elsker alle de nye farver, der er så smukke sammen.

Især er jeg helt pjattet med de små mini planter, de er så fine at bruge på et smukt dækket bord, eller som del af en større dekoration.Levende lys må der til i juletiden.


En flok minier i et tærtefad.


Denne her helt sart babylyserøde er slet ikke til at stå for.


Jeg synes at navnet julens stjerne, passer så fint til den.


Limefarvet er også så fin.


Her limefarvet minier, på en bakke.


Green Gate kopper, sukkerstokke og rødlige julestjerner.


Et stort fad med både store og små potter julestjerner, i de lækreste laksefarver.
 Lyserød eller laksefarvet, eller midt imellem, men smuk er den.


Limefarvet i en kurv på kommoden, smuk sammen med tørrede blomster. Kransen på fadet er en frisk krans der er forkobret.Jeg har som et forsøg klippet blomsterne af et par store røde julestjerner, og brugt dem som pynt på kirkegården. Det var min svigermors yndlings juleblomst, så på hendes fødselsdag d. 13 december, satte jeg dem i granpynten, her 7 dage senere er de stadig flotte. Det har været omskifteligt i vejret, med megen regn, men ingen nattefrost.


Der produceres årligt 6 millioner julestjerner i Danmark, og 80% af dem er røde.4 kommentarer:

 1. Jeg har ikke været særligt begejstret for julestjernen førhen,men efter at den kom i hvid blev den en del af de blomster der finder vej ind ved vintertid. det ser godt ud med de forskellige farver,men da du jo har en fantastisk tag på at sætte ting sammen betyder det nok også noget. Det ser smukt ud på gravstedet . Hygge herfra

  SvarSlet
 2. Ih, du har mange julestjerner! Jeg synes, som du, at de er så fine, når man sætter forskellige farver sammen. Den helt babyrosa har jeg ikke set, men hvis jeg havde, var der røget et par stykker med hjem :-) Når december er så mild som i år, er de da også fin julepynt på gravstedet.
  God jul til jer!
  Kærlig hilsen Nana

  SvarSlet
 3. Åhhh så fina färger! Gillar speciellt den där laxfärgade...
  Kul att de finns i så många vackra färger nu!
  GOD fortsättning till dig :)
  Kram Titti

  SvarSlet
 4. super fin ide med julestjerner på graven. tak for iår og rigtig godt nytår

  SvarSlet