Bed & Breakfast

søndag den 1. april 2018

Påskeharen på besøg.

I vores familie har vi en tradition med at påskeharen kommer med påskeæg til børnene. Den tradition har vi haft, lige siden vores ældste datter var 3 år.
Selv om vores 3 børn er voksne nu, kommer påskeharen stadig og lægger æg i haven, nu til de 3 børnebørn. Alma er så begejstret at hun klapper i sine små hænder af glæde, da de finder påskeæggene. Der er 3 æg, for påskeharen ved ikke, at Flora er for lille til at spise påskeæg.De 3 kusiner. Bedstemorens prinsesser.
Flora 4 måneder, Alma 3 år og Merle 5 år. 


For mig er det den største rigdom og glæde, at tilbringe tid sammen med guldklumperne.


9 kommentarer:

 1. Påskeharen kommer også her. Her er den dog lidt udspekuleret og gemmer æggene virkelig godt - i 3 forskellige områder i haven. Så går den vilde jagt. Selvom min den ældste er 15 nu, så vil hun stadig være med - i år lykkedes det hende at undgå at blive frustreret over, at hun havde svært ved at finde de sidste æg.... Måske fordi hendes æg var alle gemt inde i drivhuset, så var det ret overskueligt! Men hun måtte alligevel have lidt hjælp. Det er sjovt at se, hvordan de går til jagten på forskellig vis - den ene systematisk, den anden på lykke og fromme med godt humør - og altså den ældste, som meget hurtigt tidligere blev frustreret og opgivende! Men de elsker alle traditionen.

  SvarSlet
 2. Hei Anette.
  Flotte prinsesser. Barnebarn er en berikelse. Vi har 9 stykker. Den minste er nå snart 6 år. Vi har også tradisjon med påskehare. Det er stor stas også for de eldre. Fin uke til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare en hyggelig tradition.

  SvarSlet
 4. Sikke en hyggelig tradition. Mine er for store til at finde påskeæg - den yngste er 17 - og jeg har ingen børnebørn endnu:)Hvor er de tre piger dog søde:)

  SvarSlet
 5. Skønne børnebørn du har ;-)
  Tak for den fantastiske inspiration, som du er - elsker dine indlæg <3

  SvarSlet
 6. Påskeharen gemmer også æg i min fasters have hver år. Siden jeg var ganske lille, har vi været på besøg og fundet ægget med vores navn på. Hos os er der æg til alle, ja selv da Tante Thyra rundede 100 år, var hun med ude og lede.
  Knus Heike

  SvarSlet
 7. De yndigste små prinsesser, som selvfølgelig skal have flotte påskeæg. Det er simpelt hen livets dessert med de børnebørn, og Merle, Alma og Flora har en fantastisk dejlig bedstemor
  Jeg skal på ferie med min datter og barnebarn her i april, og jeg glæder mig vildt
  Ønsker jer en dejlig dag

  Kærlig hilsen
  Lone

  SvarSlet
 8. Så nydelige prinsesser du har.
  Det er en gave å få lov å være besteforeldre!
  Hos oss var det 4 barn ute i hagen for å lete etter påskeegg!
  Turid

  SvarSlet
 9. beautiful work :) and what attention to detail! I admire and congratulate.

  หนังออนไลน์

  SvarSlet