Bed & Breakfast

tirsdag den 14. februar 2017

Stilleben på en bakke.

Jeg har i et stort fad stillet nogle planter, sammen med lidt nips og et par glas til lys. En god dekoration der er nem at flytte rundt på. 

Da jeg syntes jeg trængte til noget med blomster i, har jeg stillet nogle orkider sammen, kan godt lide at de er i forskellige farver.

Den fine guldsmed i kobber, er egentlig en stolpetop, som endnu ikke har fået en stolpe at sidde på, men jeg synes den er så fin at kigge på. Den skal bruges når jeg skal have en stolpe et sted, hvor den lige vil være prikken over iet.


Hver gang en orkideblomst falder af og tørrer, gemmer jeg den, når jeg har nok, skal de bruges til noget ganske særligt. Du kan se hvad de skal bruges til HER  Siden jeg læste det indlæg, er ikke en orkideblomt kommet i komposten. Tak for ideen Charlotte.


2 kommentarer:

 1. Flot stilleben og skønne planter, Idéen med en krans af blomsteblade er smuk og meget romantisk.Guldsmeden er rigtig fin og med din sans for at dekorere skal den nok komme til værdighed.
  Hygge herfra med ønsket om en god dag.

  SvarSlet
 2. Smukt og hyggeligt fad. Den er da så skøn den fine guldsmed, og pynter smukt lige der.
  Ja orkide kransen er så flot, men jeg har ikke en eneste orkide, så jeg må tigge mig til nogle tørre, for sådan en krans er da næsten ikke til at undvære

  Ønsker dig en herlig dag
  Knus Lone

  SvarSlet