Bed & Breakfast

lørdag den 4. februar 2017

Formland.

I torsdags var jeg en tur på Formland messen. En tilbagevende tradition er det blevet til. Det er dejligt at blive opdateret med tidens trends, få ny inspiration og ikke mindst hilse dem jeg kender.

En stand jeg havde glædet mig til at se var Ib Laursens, da jeg i deres nye katalog, havde set farverne blå og rød, som nye farver på nogle af havetingene. 

Herlige farver der får forårshumøret frem.Vandkander, skovle og spande i de skønneste farver, der passer så flot til deres quiltede tæpper.


 Krukker og kurveting.


Forårsløg og blomster var der mange af,  lige til at blive i godt humør af.Potter i ler, snor på rulle, trækasser og alt muligt andet som havehjertet begærer.
Hos firmaet Columbine var der bla. dækket det dejligste påskebord. Æg hængt på troldegrene og påskeharer og æg på bordet.


Fine påskeharer i flere størrelser.Efter sådan en dag, er hovedet fyldt med indtryk, nye ideer og god energi. 

Der kommer endnu et indlæg om Formland, der skal i møde en af pigerne fra Frk. Grams kvindelige iværksætternetværk, som jeg er med i.

5 kommentarer:

 1. Så inspirerende og nu har jeg pludselig fået masser af nye ideer.
  Tusind tak for kigget.

  Rigtig skøn søndag
  Knus

  Charlotte

  SvarSlet
 2. Det er ren guf du viser. Jeg er sikker på, at jeg kun få behov for mange ting på sådan en messe. Glæder mig til dit indlæg om Frk. Gram,jeg håber at hun har en god messe. De store lysestager fra Columbine, må jeg have manden til at dreje til mig i forskellige str. Hygge herfra

  SvarSlet
 3. Fine store haremisser de der. Jeg kan godt lide kopperne med en ekstrastor underkop... til min lille småkage tihi! ...og så er billeder af terrakotta urtepotter sammen med forårsløg og dejlige snor-nøgler altid en stor succes hos mig.

  SvarSlet
 4. Godt med et kig, når vi nu ikke selv nåede det i år :-) Jeg er vild med den blå farve. Må være lidt på forkant for en gangs skyld, for jeg fik en blå vandkande i fødselsdagsgave :-)
  Kærlig hilsen, Karen

  SvarSlet
 5. Hej Anette. Påskebordet er da helt fantastisk. Det er jeg helt vild med. Jeg kan også godt lide de blå og røde farver. Det er rigtige pangfarver. Jeg glæder mig til at se dit næste indlæg også.

  SvarSlet