Bed & Breakfast

fredag den 10. februar 2017

Sommerbuketter.

Jeg glæder mig rigtig meget til jeg igen kan plukke alle de buketter jeg har lyst til. Når havens snittebede og køkkenhaven bugner af blomster, der bare venter på at blive plukket til en smuk buket.


Den kulde vi har lige nu er ikke noget for mig, bortset fra at jeg nyder min ispynt i haven. Vandet rundt omkring ved dyrene fryser hele tiden til is, det er altså bøvlet. Så går jeg rundt og drømmer om milde temperaturer, frodige bede og blomster i massevis.


Hvilke sommerblomster der skal sås i år. Geroginerne ligger tryk og lunt og sover vintersøvn under den lune vinterdækning.Tænker på om jeg skal plante endnu en række roser til snit, eller om dem jeg plantede sidste år, vil give så mange blomster i år, så jeg slet ikke kan nå at plukke dem. 


Et er sikkert, der skal nok komme masser af blomster i haven, så jeg får styret min lyst til at binde buketter.

Du kan se HER hvordan det bugnede med blomster sidste sommer.


Rigtig god weekend.

8 kommentarer:

 1. Åh, kan vi ikke bare få sommer NU? Jeg skal kun banke hul på hønsenes vand, men jeg er bestemt heller ikke meget for kulden. Jeg kan bare så meget bedre lide sommer! Og når jeg så ser alle de yndige buketter, kan jeg næsten ikke vente ...
  God (vinter)weekend til dig, Anette!
  Kh Nana

  SvarSlet
 2. Deilige sommer, åhh så fint å ha det å glede seg til :)

  SvarSlet
 3. Kære Anette Dejlige buketter, ja der bliver drømt godt og grundigt om skønne buketter . Nu kan vi snart ikke vente længere. Knus Tina

  SvarSlet
 4. Uha Fru Pedersen, nu glæder du dig til en tid der ligger godt hen på året;)) Vi skal jo først have løgblomster og midsommerplanter, men dine buketter er dejlige og det er skønt at tænke på alt det gode der kommer ud af de frø som ligger og venter på at blive sået;-)

  SvarSlet
 5. Hej Anette. Det ser virkelig lovende ud. Dejligt med gode drømme. Jeg så lige bedene, der bugner med blomster. Det bliver jo en hel fest, når du kan plukke så mange blomster til buketter.

  SvarSlet
 6. Kære Anette.
  Tak for de dejlige billeder, med alle de skønne buketter.
  Hvor er det praktisk med alle dine snitte-bede. Der er jo til tusinde buketter, hvilket du også har brug for.
  Jeg ønsker dig og John en dejlig søndag.
  Kærlige tanker fra Eliane

  SvarSlet
 7. Hvor er det altså smukke bukketer du binder Anette. Det er altid skønt, at kunne henter blomster i egen have eller grøftekant. Hygge herfra med ønsket om en god søndag til jer.

  SvarSlet
 8. Åh, man bliver jo helt haveskruk :-) Glæder mig sådan til lidt tø og forår at jeg næsten ikke kan holde det ud. Her er hvinende koldt på Bornholm i disse dage. Knus og varme hilsner fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet