Bed & Breakfast

søndag den 31. januar 2016

Zink og lyserødt.

Lyserød har altid været min yndlingsfarve, selv om jeg nu er glad for alle farver. Nu er der indkøbt lidt forårsfristelser i de lyserøde farver, tusindfryd og ranunkler. Jeg kan især godt lide lyserød sammen med den rustikke grå zink.

 Slet ikke til at stå for, hvis man spørger mig :-)


I morgen er det den 1. februar, årets sidste vintermåned. Det vil jeg nyde, og forberede mig på forårets komme. Dagene er allerede blevet mærktbart længere. 

13 kommentarer:

 1. ja lyserød er alle former er sød sammen med de grønne nuancer og f.eks. metal, zink, rusten jern m.m. Den går nærmest til det meste. Sådan som du har det med lyserød har jeg med lilla - blålilla. Elsker den farve og jeg skal virkelig tage mig i ikke at købe stauder, buske eller blomster i lilla farver. Men det er nogen flotte farver, man bliver så glad af :-)
  Kh.
  Kirsten og god 1. februar i morgen

  SvarSlet
 2. Lyserød og rust er nydelig sammen!
  Nydelige bilder!

  SvarSlet
 3. Så fint - et perfekt match.
  God aften
  Knus

  SvarSlet
 4. Tenk den fine tiden vi går i møte :)

  SvarSlet
 5. Smukke lyserøde blomster. Ja det er skønt at vi nu går ind i den sidste vintermåned.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 6. Du har ganske ret, lyserødt sammen med zink er særdeles yndigt :-)

  SvarSlet
 7. Ja det er skønne farver og "materialer" sammen:-) tænk dig jeg købte mig de første tusindfryd sidste år, sikke en meget meget langvarig blomstrende succes oplevelse, yes:-)

  SvarSlet
 8. Jeg har også lige byttet de varme farver ud med lyserød og zink på stuebordet - den lidt rå zink passer nemlig forrygende til den sarte lyserøde. Dine bellis er skønne :-)
  Kh, Karen

  SvarSlet
 9. Hej Anette.Elsker de fine bellis og de rosa farver sammen med zink ser bare godt ud.
  Dejligt at kunne pynte op med forårsblomster. God dag Knus Jette

  SvarSlet
 10. Du har helt ret Anette. Lyserød og zink er så smukt sammen. Hvis ikke jeg må nævne hvide blomster så er lyserøde bestemt også min favorit.
  Det hele bliver så blødt og smukt med de farver.
  Smukt ser dine nye blomster ud...

  Rigtig skøn mandag
  Charlotte

  SvarSlet
 11. Kære Anette
  Lyserød er også på en 1. plads i mit univers, og den lyserøde ranunkel er skøøøøøøn. Plantede ranunkler sidste forår i potter, de kom op og blev grønne men blomstrede ikke. Øv.
  kærlig hilsen
  Ingeborg

  SvarSlet
 12. Hej Anette. Jeg kan også rigtig godt lide lyserøde blomster. De er så flotte op mod grønne farver også. Det er dejligt at foråret nærmer sig, det er dejlige forårsvækster du har anskaffet dig.

  SvarSlet
 13. Jag njuter av dina bilder på härliga vårblommor både här och tidigare. Ena stunden massor av snö sen regnar det och blåser så vips är det borta.Det är inga samvetskval här inte för att jag ligger sjuk och har det trist.
  Ha det gott
  Kram meta

  SvarSlet