Bed & Breakfast

lørdag den 9. januar 2016

Mere sne.

I nat fik vi et pænt tykt lag sne, så da vi stod op var alt pudret med frisk nyfalden sne.


I går fik jeg hængt nye havreneg ud til fuglene, der ligger også et fint lag sne på nu.


Her kommer flere stemningsbilleder.


Nu tør det her, håber ikke sneen allerede forsvinder helt. Det er så smukt og rent med den hvide sne. 8 kommentarer:

 1. Kære Anette.
  Hvor er I heldige. Her forsvinder langsomt, og det ligger i pletter. Det kan godt være at tingene og trafikken bliver mere besværligt, men der er noget ved sne - det giver mig ro og en stemning i denne årstid, hvor det nogen gange godt kan se lidt trist og mørkt ud.
  Fortsat god lørdag
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Så fint .... dejligt at sidde i min varme stue og nyde dine fine stemnings billeder ��
  ☺ Marie

  SvarSlet
 3. Det er bare rigtig fint med sne i haven, vi kan godt tåle en omgang mere inden det bliver forår! Her har det regnet hele dagen, så der er kun sjap tilbage, desværre!

  SvarSlet
 4. Meget af vores er også forsvundet...lidt øv for nu var det hele lige så fint og dagene virker lidt længere når der er sne på.

  SvarSlet
 5. I should like to have some snow here!

  SvarSlet
 6. Kære Anette. Der er ingenting i verden så stille som sne.... Det svarer lidt til den lidt dæmpede stemning der som regel kommer i både haven og resten af vores så ellers hektiske liv. Vi er nød til at tage den med ro... Kærligst Merete

  SvarSlet
 7. Så fint og sort/hvidt det hele står - giver os en dejlig oplevelse af at vintere faktisk ER en årstid:0) Spiser fuglene af neget? Her har jeg flere år forsøgt mig, men fuglene rører det ikke - en kompetence nutidens fugle vist har mistet heromkring;0)

  Mange havehilsner fra Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør de, men mest når der er sne og frost, så er havrenegene værdsatte. Gæssene giver jeg hele vinteren havreneg, de er vilde med det, og det er godt tidsfordriv i gåsegården.

   Slet