Bed & Breakfast

lørdag den 16. januar 2016

Lykken er en udestue på en kold dag.

 På en dag som i dag er det lykken med en udestue, også selv om den ikke er isoleret. Bare det at det ikke blæser, gør at der er rart at være. Lidt levende lys giver både varme og hygge, så går oprydningen meget lettere. Der trængte til lidt oprydning og flytten rundt, så det fik jeg ordnet i eftermiddags.

Hvis der er nogen der pludselig er blevet forelsket i englen, ved jeg den kan får HER


Den hvide due, plejer at stå på et lille bord ovre ved den store skurvogn, men da det er kommet ind for vinteren, var duen blevet lidt hjemløs, den ser dog ud til at befinde sig godt på sin nye plads.Det sidste gran og nogle æbler der var egnet til solsorteføde er kommet ud, og det hele ser igen lidt friskere ud.

Prøv at se det flotte eftermiddagslys der er ude mellem træstammerne, smukt men det var hundekoldt :-) 


7 kommentarer:

 1. Jeg læser altid med glæde din blog, Anette. Ja en udestue er guld værd; vi flyttede fra vores hus igennem 29 år i 2012, og her havde vi den skønneste udestue. Jeg savner den hver eneste dag, det var husets bedste rum. Sikke et lys der er deri. Kh Annalise Lønstrup, Viborg

  SvarSlet
 2. Hvor har du det bare hyggeligt i din lille udestue altid, og ja det er dejligt koldt for tiden, så skønt at finde et sted med læ.

  SvarSlet
 3. Jeg ønsker mig også en udestue, men må nøjes med pavillionen, men der er også læ.
  Kærlig hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Kære Anette.
  Ja det er dejligt når man kan sidde ude for men alligevel inden for. Det må være skønt at kunne sidde i jeres udestue nu og se alt foran sig, men alligevel lidt beskyttet for den kolde vind og lave temperatur. Specielt i dag hvor vejret har været med solskin.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 5. Søde Anette. Hvor ville jeg ønske at have haft en udestue. Lige så smuk og hyggelig som din. Det må være fantastisk at kunne opholde sig i sådan et rum, være ude og alligevel indenfor.
  Ved ikke om i har lige så meget sne som vi har, men her er hvidt og bedende koldt.... som i virkelig koldt. Så naturen nydes i kæmpe oppakning af tøj, så man nærmest ikke kan røre sig:)

  Rigtig god søndag
  Charlotte

  SvarSlet
 6. Ja det er uforligneligt Anette - og hvor ser det bare dejligt og indbydende ud hos dig - foråret er på spring ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 7. Hej Anette.Dejligt med en udestue i dette kolde vejr.Og du har da pyntet så smuk derinde.Men synes nu det er for kold at sidde i min........og der er også fyldt op med krukker og blomster der ikke tåler de kolde vejr.
  God aften over på vestkysten Knus Jette

  SvarSlet