Bed & Breakfast

fredag den 1. januar 2016

Den smukkeste start på et nyt år.

Da vi i dag vågnede til årets allerførste dag, var det med det smukkest tænkelige vejr. Solen skinnede og ikke megen vind.

Et helt nyt og ubrugt år ligger foran os alle. Hvad dette nye år skal indholde, er vi i høj grad selv med til at bestemme. Hvis vi tør tage chancen, og prøve det ukendte af, se hvad der sker, høste nye erfaringer, møde nye mennesker, afprøve ideer og udleve drømme. 

I haven er der allerede nye glæder på vej, dem man kan se der er på vej op ad jorden, dem der ligger lunt og godt under overfladen, og dem der er i frø vi senere skal så, masser af arbejde, eller som jeg tænker på det haveglæder. Glæder der gør en rig på oplevelser. 


For mit nye år er der allerede mange ideer, planer, kurser, foredrag og drømme. Det sidste år har været mit første som fuldtids havekone, et spændende år med en fantastisk sæson i haven, hvor jeg har haft rigtig mange gæster, lavet havetv (18 udsendelser) sammen med min mand, og vi har sammen udført utallige projekter, både store og små. Jeg har holdt betonkurser og foredrag. Fritid har der ikke været meget af, men det gør ikke noget, når man elsker og nyder det man laver. For jeg er kommet på den helt rigtige hylde, hvor jeg stortrives. Min mand er min helt fantastiske støtte og hjælper, uden ham og familien var det ikke gået, jeg er dem alle dybt taknemmelig.Min mand har udejob i entreprenørbranchen, er fritidslandmand med 45 ha jord, og derudover er han frivillig i Fru Pedersens have.
Det er en stor glæde at kunne arbejde sammen, når han er hjemme, det er livsglæde og livskvalitet for os at være sammen. Sammen at planlægge og udføre forskellige ting. Det med at hjælpe hinanden går selvfølgelig begge veje, så jeg kører også på foderstoffen, henter div. reservedele, hjælper med at skifte tvillinghjul på traktorene, smøre mejetærskeren, passer stokerfyret, når han ligger ude, ordner regnskaber osv. Alt sammen ting der gør at det hele glider meget nemmere, når vi hjælpes ad.Vi har også fælles planer og drømme for det nye år, projekter hvor vi skal hjælpe hinanden. Vi er klar til at byde 2016 velkommen.


12 kommentarer:

 1. Kære Anette og John.
  Held og lykke med Jeres drømme og planer for 2016, må det blive et godt år for Jer.
  De kærligste tanker fra John og Eliane

  SvarSlet
 2. Sikke et skønt indlæg.
  Er der noget mere værdifuld end at hjælpe hinanden og elske det man laver.
  Håber i begge får et fantastisk år med masser af glæde og latter.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 3. Det lyder godt, at du trives fint med at gå derhjemme, der er også nok at se til, kan jeg høre. Ikke at jeg var i tvivl, du er fuld af idéer :) og der kommer endnu flere til, er jeg sikker på.
  Kærlig hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 4. Godt nytår Anette :-) - dejligt med alle de nye idéer, du har i støbeskeen. Jeg glæder mig til at følge din spændende og inspirerende blog i 2016 :-)

  SvarSlet
 5. Lyder godt, men hvor er vejret forskelligt i vores lille land. Her i Kalvehave var det så tåget ar vi næsten ikke kunne se til genboen, men lunt og vindstille.
  kh Hanne

  SvarSlet
 6. Kære fru Pedersen
  Jeg bliver så glad om hjertet, når jeg læser om, hvor glad du og din mand er for jeres fælles tilværelse, og jeg glæder mig til at følge med i, hvad I foretager jer på havefronten i månederne, der kommer. Jeg kommer ganske vist til at savne jeres fjernsynsudsendelser meget, men jeg ved, hvor utroligt tidskrævende den slags er, så det er klart, at der også skal være tid til at nyde jeres liv og familieliv med børn og børnebørn ...... men mååååske vender I tilbage senere ??? Eller måske kunne I af og til lave nogle små videos her på bloggen ? Bare no'n små no'n? : - )

  Mange tak for alt det, I deler med os,
  og et rigtigt godt nyt år
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 7. Kære Anette.Det var da et rigtig dejligt indlæg om din og Johns dejlige samarbejde.Og hvor er det godt at du trives med din tilværelse med alle de spændende tiltag du hele tiden popper op med.Ser frem til at fortsat at følge dig og blive inspireret af
  alle dine gode ideer.
  Rigtig god dag i det vestjyske knus Jette

  SvarSlet
 8. Hej Anette. Tak for et rigtigt godt indlæg om samarbejde og fællesskab. Det var dejligt at læse og dejligt, at der er mange idéer, planer og projekter i den kommende havesæson. Det ramte plet da du skrev, at vi skal udleve drømme og idéer. Det håber jeg vil lykkes for mig en dag. Rigtig god lørdag.

  SvarSlet
 9. Det er da livet, det læses tydeligt, at John og familien er støttepælene i dit liv og DU i deres :-) jeg har glædet mig over, at følge fru Pedersens have og jer på tv, og vil bestemt også i det helt nye og ubrugte 2016. Glæder mig til, at se hvad du/I finder på. Rigtigt godt nytår til dig og familien. Nytårshilsen fra Carina, fra det bidende kolde Nordjylland

  SvarSlet
 10. Jeg fyldes også af andægtighed, når sådan et nyt år ligger helt ubrugt foran én - det gælder om at bruge det godt! Her er vi også gået ind i det nye år med stor taknemmelighed for hinanden, vi havde en fælles mærkedag nytårsaften, og det sætter ligesom ekstra gang i glæden over både fortid og fremtid!

  SvarSlet
 11. Tak for dejlige billeder. Tak for stor inspiration. Tak for at du har mod til at udleve dine drømme sammen med familien. Tak for haveudsendelserne.
  Pøj pøj i 2016!!!
  Knus Ingeborg

  SvarSlet
 12. Mange tak for de mange billeder og indlæg i 2015. De har været til megen inspiration og glæde. Jeg glæder mig til at følge årets gang i Fru Pedersens Have også i 2016. Mvh. Helle

  SvarSlet