Bed & Breakfast

lørdag den 22. august 2015

Foldere i kassevis.

Jeg har igen fået trykt foldere til Fru Pedersens have. Ligesom sidste gang, har jeg fået 10.000 stk. Det lyder af vildt mange, men de får såmænd hurtigt ben at gå på. Hele 7 kasser fylder sådan en stak. 
Folderne har jeg selv lavet, med hjælp fra min ældste datter. Der er kommet lidt nye billeder i denne udgave, ligesom der er lavet lidt om i teksterne.
Folderne får jeg trykt hos LaserTryk.dk, de giver en rigtig god service, er meget hjælpsomme, og folderene kommer hurtigt. Du kan se meget mere om LaserTryk HER En ekstra gevinst, de er virkelig billige :-)Langt de fleste foldere bliver taget her i haven, gæsterne er meget søde til at tage en folder med til venner og familie med haveinteresse, men også frisører og andre med forretning tager gerne en stak med. Det synes jeg er den allerbedste måde at få dem delt ud på. Jeg har også foldere liggenede i nogle butikker og på et par af turistkontorene her i området.  Jeg er meget taknemmelig over, at mine foldere sådan bliver delt ud for mig. 

Folderne er trefløjede, trykt på lækkert, blank, kraftig papir. 
I starten da jeg havde åben i min have fotokopierede jeg folderne og foldere dem selv, sikke et arbejde og ikke særlig flot resultat, men det virker som om om det er længe siden nu :-) Der er også sket virkelig meget siden, selv om det kun er 2 år siden jeg foldede den ene stak efter den anden, og faktisk kostede det mere.
4 kommentarer:

 1. Ja det professionelle bliver flot, det ser godt ud.

  SvarSlet
 2. Hej. De ser godt ud dine foldere og det er en rigtig god idé til at få udbredt din flotte have. Dejligt at så mange vil dele dem ud.

  SvarSlet
 3. De ser fine ud! Og dejligt at du har fundet et fint sted at få dem trykt :-)

  SvarSlet
 4. Sjovt at følge egen udvikling, dine foldere er flotte:-)

  SvarSlet