Bed & Breakfast

tirsdag den 25. august 2015

Aftentur i marken.

Det sker at vi går en lille tur ud i marken, og ser til vores lille sø/vandhul. Det er et smuk sted, med fred og ro. Det er her ude at jeg plukker åkander, det kan du se mere om HER


Man skal vide at vandhullet er der, for på afstand ses det ikke. Det er derude hvor vi har sat en stæremast.


6 kommentarer:

 1. Hvor er I heldige. Det ser dejligt ud. Vand giver så meget liv:-)

  SvarSlet
 2. Det lyder rigtig godt. Jeg håber stærekasserne har været beboet i sommer.

  SvarSlet
 3. Bodil Riis Chrisensen26. august 2015 kl. 10.22

  Hvor er det godt at høre, at I tager jer tid til sådan en gåtur, for når man har så stor en have, som I har, må det være svært at få tid til bare at nyde! Vi andre har jo også travlt, for der er altid noget at gøre, men vi har ikke så mange havegæster og deadlines. Nu får I vel snart lidt mere tid, når I kun har åben i weekenderne. Ja, og dog, september er jo en travl måned, hvor man flytter rundt på og deler stauder, lægger løg osv. Hvem sagde, at der ikke er noget at lave i haven sidst på året? I dag kommer der den ene byge efter den anden her i Midtjylland, så derfor har jeg lidt tid til at sidde ved computeren. Jeg kigger din blog hver dag, men er ikke så flink til at kommentere, men skræmt af Claus Dalbys beslutning om at skære voldsomt ned på blogindlæg, tænkte jeg, at jeg må gøre noget for, at du ikke også lukker din blog ned. Jeg har nemlig meget glæde af dine gode og inspirerende haveidéer. Tak for dem. Vh. Bodil Riis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bodil, nej uha da, jeg lukker ikke bloggen ned, den er mit frikvarter, når tiden er til det.
   Selv om haven kun er åben i weekenden i september, er der jo åbent efter aftale, og der er allerede booket en del arrangementer, hvilket er dejligt, Lysaftner og nogle betonkurser er der også i kalenderen :-). Dog bliver der plads til et par enkelte fridage også :-) September er en måned, hvor næsten alt kan flyttes og deles, og der er da lidt her der skal ses til.
   Sensommerhilsen Anette

   Slet
 4. Jeg kan godt huske dit indlæg om at hente åkander, jeg er sikker på at det er en smuk aftentur der ved den lille sø

  SvarSlet
 5. Så vakkert! Ha en fin uke. Hilsen Inger Johanne, med bloggen ellevesmaatroll.

  SvarSlet