Overnatning / Glamping

tirsdag den 23. september 2014

Ny betonkrukke og forme til betonkrukker.

Jeg har støbt en ny krukke/fad i beton. Jeg har købt en form til formålet. Jeg fyldte den ikke helt op, da jeg ikke ønskede en glat kant foroven på dette fad/krukke. 
Elsker kastanier :-)


Den færdige skål/krukke.


Til formen hører en fod, som jeg ikke skulle bruge denne gang. Men skal helt sikkert støbe i formen igen, og så skal formen til foden prøves af.

18 kommentarer:

 1. Ser godt ud - de der forme har jeg også kigget på - de er vildt flotte, når de bliver til beton. Jeg har lige fået en skobakke med snirkelmønster, jeg vil lave til en bænk. Det er utroligt så fine ting, man kan lave så let :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er utroligt. Jeg har lige her i eftermiddag fyldt en skobakke med beton :-) min skal bruges til en lille bordplade.

   Slet
 2. Det er et ualmindeligt flot fad du har lavet og måden du har fyldt det op med kastanier og blade ser forrygende ud. Er det noget du har tænkt på at begynde at sælge? - har også et godt øje til dine betonkogler, de er så flotte. Du er altså virkelig kreativ og får nogle flotte resultater, med det du laver!!
  Mange hilsner
  Birgit M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg kommer nok ikke til at sælge betonfade. Kastanier er noget af det flotteste på denne årstid, bare et par håndfulde og nogle blade, så kommer smilet frem :-)

   Slet
 3. Friske kastanjer er bare så smukke! Jeg kan også godt lide dit betonfad. Det er fint at det har "uskarp" kant :-)

  SvarSlet
 4. Så fin krukken har blitt. Og du... minner meg på at jeg må ut på jakt etter kastanjer, det har jeg ikke i min hage :)

  SvarSlet
 5. Super fint! Beton og kastanjer klæder hinanden.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 6. hmmmm.... jeg har da en plastkrukke, der ligner den du viser. Måske er det nu jeg skal forsøge mig ud i betonstøberkunsten...!! ;o)

  SvarSlet
 7. Den ville også være superflot tilplantet med husløg..... jeg må vist igang!! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var tiltænkt husløg til foråret :-) Ja nu må du igang Fru Friis, men pas på det er stærkt vanedannende :-)

   Slet
 8. Hvad har du laet midten af, altså hvad har du sat i til at lave fordybningen med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke noget i midten, jeg klaskede betonen på siderne og i bunden og trykkede det til. Jeg lavede betonen tyk i konsistensen, så jeg nærmest kunne forme det.

   Slet
 9. Tusind tak for linket til Hannes Have butik :-) Det er en fantastisk krukke du har lavet, og det må da helt klart gøres efter :-)

  Hilsen Heike

  SvarSlet
 10. Hej Anette.Superflot fad du har laver..................og med de smukke kastanjer og blade ser det bare fantastisk ud .
  Tak for inspiration Knus Jette

  SvarSlet
 11. Så flot ... ja der går virkelig sport i det støberi....

  SvarSlet
 12. Tak for en rigtig skøn Blog :-)
  Hvor er det nogle flotte ting du laver..
  krukken skal den smøres med olie inden der kommer beton i ?
  Jeg er også rigtig nysgerrig på om du har fået lavet foden..?

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekom :-)
   Ja krukken smøres med olie, inden betonen hældes i. Krukken på billedet skulle ikke have fod på, så den har jeg ikke støbt. Når jeg igen skal støbe krukker, vil jeg lave en med fod i formen.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet