Bed & Breakfast

mandag den 15. september 2014

Luksusfuglekasser af genbrugsmaterialer.

Vi har lavet nogle nye fuglekasser af genbrugsmaterialer. 
En rest PVC rør, lidt træ og nogle gamle porcelænsklokker fra højspændingsmaster.


En stump PVC rør, hvor vi har sat en træskive i bunden, indeni røret, et lille stykke oppe, så regnvandet kan dryppe af. Boret et hul, så fuglene kan komme ind, og ud.


Den lille samling af gamle klokker fra højspændingsmaster. De er så fine i faconen, og materialet. Da jeg havde kigget på dem og vendt og drejet dem i et stykke tid og tænkt på hvad kunne de mon bruges til, opstod ideen med tag på fuglehus.Her den færdige fuglekasse på stolpe. Der mangler kun maling.Vi har sat 4 i en gruppe i forskellige højder, tilsammen danner de et skulpturelt indslag i haven.Tagene er så fine, når de fanger solens stråler.


Jeg elsker jo genbrug, og at kunne lave fine ting til haven, som er en daglig glæde, er da en stor fornøjelse.

Nu bliver det så spændende om der er nogen der har lyst at bo i de nye luksushuse :-)

Har du lyst, kan du i denne udsendelse se hvordan vi byggede dem.

22 kommentarer:

 1. De er både fine og sjove! Der må da bestemt være nogle fugle der gerne vil bo der :-)

  SvarSlet
 2. Sjov ide, så kan de bare flytte ind:-)

  SvarSlet
 3. Hei! Virkelig kreativt og vakkert. Har akkurat sett hagen din via Claus Dalby. Utrolig morsomt. Hagen din skulle jeg gjerne sett en gang. Anne

  SvarSlet
 4. Rigtig fine og sjove huse, du har kreeret. Det bliver spændende at se fuglenes interesse og mon ikke den bliver stor. Det er også en sjov ide af samle dem i en gruppe, det giver lige lidt ekstra. De ligner nogle enøjede væsner fra en hyggelig Disney film. :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det en sjov og sød ide.Sjovt at lave ting og sager selv af genbrug... Elsker det ..!

  SvarSlet
 6. Og jeg tror du har ret i, at vi vil se flere eksemplarer af jeres fuglekasser, henover vinteren. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mon ikke :-) Synes de er blevet fine. Og nemme at lave, og mon ikke der er andre end mig der har sådanne klokker liggende :-)

   Slet
 7. Kære Anette.
  God idé med en gruppe fuglehuse. Det er dejligt med sovesteder til fuglene i vinter.
  Jeg ved du gerne ville besøge Tante Grøn, men ikke har tid. Vi var der i lørdags og har lagt nogle billeder på FB under Eliane Petersen. John har været fotograf og Webmaster:)
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eliane.
   Jeg vidste ikke du var på FB, dem vil jeg lige gå ind og se. Hils John.

   Slet
 8. Smart idé sådan nogle klokker har jeg også, jeg må lige vise det til manden, måske får han også lyst til at lave sådan nogen.

  SvarSlet
 9. Det er jo genialt. Jeg kender godt det der med, at man har en meget fin genbrugsting (klokkerne), som man VED kan bruges til noget smukt. Godt, at du fandt på noget. Smart!

  SvarSlet
 10. Hej Anette

  TUSIND TAK for skønne tv udseendelser og dejlige indlæg. De er er lige så dejlige som de altid har været. Lærerige og fuld af positiv ånd og gåpåmod.

  Jeg har i det stille fuldt dig her på side linjen og jeg glædes over at du stadig knokler på som du gør. ( nogle gange bliver man næsten helt forpustet, når man følger dit fodspor) men jeg syntes det er spændende at følge dig her på bloggen og de skønne tv udseendelser som du og John virkelig er født til at medvirke i.

  Alle dine skønne græskar, dem misunder jeg dig helt op til ørene, de er bare kanon. Jeg er begyndt at overtale min bedre halvdel til at få noget græs væk til næste år, så jeg kan så nogle selv, for det er så godt som umuligt at finde nogle her i området. Det kan man jo undre sig over.

  Sikken en overraskelse du fik i din sidste udsendelse, man kunne tydelig høre på dit udbrud at den have du ikke lige set komme og john der kom frem bag busken og lige skulle se hvad der foregik og Du så have glæden af at have Claus på besøg både til frokost og eftermiddagskaffe, må have glædet dig ekstra meget. Jeg kan se at han har lavet et rigtig flot indlæg fra hans besøg på sin blog og sikken en buket han fik sat sammen fra dit skærebed.

  Nå, mon ikke jeg skulle stoppe kaffen er drukken og vaskemaskinen venter, det er jo bare om at nyde det flotte vejr vi har endnu.

  Rigtig god dag Anette og hils John.

  Knus og kram herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :-) Dejligt at høre fra midtfyn igen. Håber du får held med overtalelsen til mindre græs, og græskar istedet :-)
   Ja jeg blev godt nok overrasket, dejligt med sådan et besøg, og vi havde god tid til at se på min have, det var rigtig dejligt.
   Knus og hils gemalen

   Slet
 11. Fantastisk god ide. Du er fabelagtig god til at se mulighederne. Og, smukke er de.

  /Birgitte

  SvarSlet
 12. Det er sådan halv japansk stil. Hvor fint! og en stor inspiration til et projekt, som jeg grubler over i min egen have. Jeg mangler noget skulpturelt til at stå ved de stauder der viser sig sent på sæsonen. Jeg kan se muligheden i klokkerne, hvis de kunne sættes på en jern stang, så ville en tre stykker i forskellige højder se godt ud. Har bare ingen klokker!
  Hvor finder I dem henne? Jeg har egentlig heller aldrig set dem i brun, kun hvid, og den vil matche vinter jorden og rustent jern bedst i brunt. Nå, jeg må på udkig, og ellers har jeg bestemt, at flotte gamle flasker vendt på hovedet over en stang også kan gøre jobbet for mig, så jeg ved hvor hvad er i det sene forår. Det skal jo helst ikke koste....for meget! Genbrug er nu sjovest.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror du kan være heldig og finde dem på loppemarked måske. Mine har jeg fra nogle højspændingsmaster som blev taget ned. De hvide er mindre og fra elmaster. Ja genbrug er det sjoveste :-)

   Slet
  2. Tak for dit svar. Så må vi se hvad det ender med.

   Slet
 13. Sikke en fin idé. Du er simpelthen så kreativ, og din blog så inspirerende. Tak for det!

  SvarSlet
 14. Hej Anette.Flotte fuglehuse i har lavet................så jo TV udsendelsen hvordan i lavede dem.
  Er sikker på at de små fugle vil elske dem.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 15. Sikke en super fin ide - og også ideen med at sætte dem i flok, så de rigtig tager sig ud.

  SvarSlet
 16. Endnu en skøn ide fra din side :)
  Vil ikke udelukke at den på et tidspunkt bliver genbrugt her i haven. Vi har nemlig talt om at vi skal ha flere fuglehuse. Dog tror jeg at vi må finde på noget andet til tag, da vi ikke ligger inde med sådan nogen fine klokker. Jeg må i tænkeboks ;)
  Tak for dine altid dejlige og inspirerende indlæg <3

  SvarSlet