Overnatning / Glamping

tirsdag den 2. juli 2019

CPH Garden Award, årets haveoplevelse.

Til dette års CPH Garden, vandt jeg en CPH Garden Award for Årets haveoplevelse. Jeg er meget glad, stolt, lykkelig og taknemmelig over så flot en anerkendelse. 1000 tak til alle jer der har stemt på Fru Pedersens have.


Bente Yde Enert, fra Haveselskabet overrakte både diplom og en meget smuk buket.


Det fine diplom er nu hængt op.


Buketten hold godt en uge, hvor den prydede bordet i vores lounge. Buketten hænger nu til tørre. En meget smuk buket, bundet af CUISINE ET FLORIE


Herhjemme i haven blev den fine pris fejret til vores årlige havefest. Anette fra Anettes Flora havde lave den smukke krans, den fik godt nok tårene frem i øjnene, tænk at hun havde bundet den til mig.


Til havefesten er der altid kage, og jeg havde bestemt at jeg ville bestille en smuk kage hos en kage kunstner, men ingen af dem jeg kontaktede havde tid (studenterfester), så jeg måtte selv gøre mit bedste. Så det blev til denne kage, pyntet med chokolade, sommerbær og hornvioler.


Har du lyst at se og læse lidt om sommerfesten i Fru Pedersens have, så se HER hvad Charlotte med bloggen Hos Villa Fryd har skrevet.

Vi er nu i juli måned, så Fru Pedersens have er åben dagligt fra kl. 13-17, hvis du skulle have lyst at se den med egne øjne.

Entré 75 kr. børn under 2 år gratis.
(kontant betaling, samt mobilpay)


Det er tilladt at have hund med i snor.
Medbragt mad må nydes i haven.

Haven er handicapvenlig.


Fru Pedersens have, Skalstrupvej 36, 
7570 Vemb

7 kommentarer:

 1. Det var altså så velfortjent, og det er godt at høre, at du er blevet fejret derhjemme. Også selv om du selv måtte lave kage. Den ser godt nok lækker ud, så jeg tror, at dine gæster var heldige, at kagekunstnerne havde for travlt.
  Rigtig god fornøjelse med sommerens gæster. Om vi når det... :-)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hjertelig tillykke med anerkendelse, det er vel fortjent �� kagen ser dejlig ud og sikke en flot krans Anette har lavet.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 3. Igen et stort tillykke til dig med den velfortjente pris. Så synd at du måtte få den lidt forsinket, du skulle have hørt os alle klappe ad dig. Hvor ser kagen god ud, jeg er sikker på at din kage smagte skønt - den ser dejlig ud. Kh. Liv

  SvarSlet
 4. Tillykke med den dejlige Award, som du så meget fortjente. Det var da en dejlig fejring og jeg læser af Charlottes indlæg om den hyggelige havefest.
  Anette er en ørn til det kreative ligesom dig - sød gestus.
  Kagen..... uhm.
  Ville ønske at jeg kunne nå at besøge din have igen i år, men vi må se...
  /Ulla

  SvarSlet
 5. Hej Anette, vinder af en velfortjent pris, som jeg ønsker dig stort tillykke med.
  Nu har jeg set og læste Villa Fryds indlæg fra din havefest, og jeg kan ikke finde på noget nyt at sige. Hendes tekst og fotos siger ALT om dit haveunivers. Jeg er sikker på, at du ikke blot er et fantastisk havemenneske , men også et fantastisk menneske.
  Venlig hilsen Bodil.

  SvarSlet
 6. Et stort tillykke med prisen. Den er bestemt velfortjent. Jeg har flere gange besøgt din have i Vemb og følger dig jævnlig på bloggen. Du er til stor glæde og inspiration for os dine fans. Ser frem til at besøge dig igen ved lejlighed, når jeg kommer til vestjylland.

  SvarSlet
 7. Bare lige et mere TILLYKKE klem, det er så fedt du vandt <3
  (Og, det kan altså godt tåle at blive gentaget) tusinde tak for en uforglemmelig dejlig og inspirerende dag og link til bloggen.
  Kærlige hilsner og knus fra Anette

  SvarSlet