Overnatning / Glamping

mandag den 27. maj 2019

Artikel i Haveglæder, om Fru Pedersens forunderlige univers.

I maj måneds udgave af Danske  Havecentres blad Haveglæder er der en artikel om Fru Pedersens have. Har du lyst kan du læse hele artiklen, så tryk  HER

Jeg er meget stolt over og glad for den fine artikel der fortæller om Fru Pedersens have og mig. Artiklen er skrevet af Marianne Bachmann Andersen, som også har taget alle de smukke billeder.

 Jeg er blevet nomineret til to Cph Garden Award 2019. Det er simpelthen for vildt, og slet ikke til at forstå, at både min have og jeg er blevet nomineret. Jeg er meget rørt og dybt taknemmelig for disse anerkendelser.

Har du lyst til at stemme på mig, kan du gøre det HER Jeg vil blive vildt glad for din stemme :-) 

3 kommentarer:

 1. Så har jeg stemt på dig, du fortjener at vinde.

  SvarSlet
 2. Flot, Anette! Jeg håber, du bliver ved og ved med at være pressens søgelys :-) Jeg har lige fundet ud af, at Merle betyder solsort på fransk. Ja, det kan godt være, I allerede ved det, og det er derfra Merle har sit navn - men nu havde jeg lige opdaget det, så jeg syntes bare, jeg ville fortælle dig det - så du kan lytte med et smil, når Merle synger på tagryggen i aften.
  Kærlig hilsen, Karen

  SvarSlet
 3. Hej Anette.
  Jeg fik bladet for et stykke tid siden og har læst artiklen. Jeg har villet kommentere på den, men ikke fået det gjort. Jeg synes nemlig, at det er den fineste og bedste artikel, der har været om dig. Tekst og billeder fortæller mere udførligt end tidligere indlæg i andre blade. Det har forfatteren gjort på bedste vis, og du kan med rette glæde dig over den og være stolt af den.
  Jeg har selvfølgelig stemt på dig. Hvem ellers?
  God dag til dig.
  Venlig hilsen Bodil.

  SvarSlet