Bed & Breakfast

onsdag den 21. november 2018

Kugle med agernskåle.

Jule/vinterdekoration med min kugle med agernskåle. Artiskokkerne er forkoblere og fra Art by kobber. Dem har jeg haft i flere år og brugt i forskellige dekorationer. De kan købes HER


Jeg samlede tidligere på efteråret en spand med agernskåle. Den skål, som agern fra egetræerne sidder i. Jeg synes de er så fine og dekorative.


Jeg har med limpistolen limet agernskålene på en trækugle. Helt tæt sammen. Der kunne også have været brugt en flamingokugle, men jeg synes det er fint at kunne se træet mellem agernskålene. Mellemrummene kunne også fyldes lidt ud med mos. Trækuglen er købt hos Creativ compagni.


Den færdige kugle. Jeg kan godt lide den tyngde som trækuglen giver, for skal kuglen anvendes udendørs, er det nu rart at den ikke flyver væk i stormvejr.


Jeg har tidligere lavet nogle kugler med nellikker og stjerneanis, dem kan du se HER

5 kommentarer:

 1. Sikke en sød ide Anette. Den tror jeg at jeg skal prøve.
  Virkelig sød.

  God dag

  Charlotte

  SvarSlet
 2. Hej Anette.
  Små, søde og lettilgængelige fif, du kommer med for tiden. Det er sjovt at se, hvordan du tilsyneladende holder dig til de små projekter. Ikke noget med lige at lave et mega staudebed eller en ny lang allé med lysende lampekupler. Apropos kuplerne vil jeg spørge dig om, hvor du har fået fat i de små spots, som skal placeres inden i kuplen. Vi har spurgt ved de lokale forretninger her i Kjellerup og søgt lidt på nettet, men uden held.
  På forhånd tak og god weekend.
  Hilsen Bodil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bodil.
   Du har ret, for tiden holder jeg mig til småprojekter, hvilket er nemt og overskueligt.
   Lysspottene har jeg købt her, Greenline.dk, de hedder Calex batteri led spots. Link http://www.greenline.dk/k/led-paerer/led-diverse/p/calex-batteri-led-spots?fbclid=IwAR3j_eQ3ZMJbyovIMhiFn2sgVvYxEuOOPs3k-EZrQ9_vsNmofY5lb2fHT4Y

   Slet
 3. Mmm du skulle älska skålarna från Q. cerris - de är alldeles fulla med krokförsedda utväxter på utsidan och alldeles superläckra.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
 4. I really like your new decorative designs! it's beautiful so much and good idea on site.

  ดูหนัง

  SvarSlet