Overnatning / Glamping

søndag den 20. maj 2018

Makeover af gamle havemøbler.

Gamle slidte havemøbler er mine favoritter, elsker patina og slid af tidens tand. Men nogle gange er det nødvendigt med en tur med penslen, så levetiden forlænges. Sjovt er det også at ændre farven. Disse 2 gamle havestole har jeg haft i en del år. Malingen var så afskallet, at træet sugede vand. Efter en vinter under tag, var det godt at få dem malet, inden de igen skulle stå en sæson i haven.
Grundig slibning og 2 lag Gori, så kan de lidt igen. Tidlige var de hvide, nu er farven ændret til sort. Bordet har ikke så mange år på bagen, men passer fint til stolene. Det er ca. 4 år gammelt og fra Jem & Fix.


Disse stole er særdeles velegnede til at stå på græs, da de ikke synker ned i jorden, pga.skinnen mellem de 2 forreste og de 2 bagerste ben.

Hængekirsebærtræet blomstrer så smukt lige nu, så det er med at nyde det, så længe det varer.


Havebuket i en gammel madamblå kaffekande, gør sig godt på havebordet til en kaffepause.


Narcisser, tulipaner og blå klokkeblomster.


Hjemmebagte chokolademuffins, pyntet med en lille klat glasur og en hornviol. Hornvioler er spiselige, og kan bruges både som pynt på kager og i salater.


Opskriften på chokolademuffins, finder du HER

Stortnyder at foråret for alvor er her, ja faktisk er det jo sommer, selv om den officielt først starter i næste måned.

Rigtig god pinse.
Haven er åben i pinsen hver dag fra kl. 13-17. Skalstrupvej 36, 7570 Vemb. Se mere HER

7 kommentarer:

 1. Åhhh så skønne sommer billeder. Det er da blevet rigtig flot det bord og stole sæt. Her svinges penslen jo også ofte ;)
  Det er så skønt med det fine sommervejr.
  Ønsker John og dig en smuk solskinsdag og god pinse.

  Kærlig hilsen
  Lone

  SvarSlet
 2. Hej Anette. Åh, hvor var det skønt igen at høre lidt fra dig på din blog. Men jeg kan godt forstå, at du af og til må holde en pause, for hvor går det hele dog hurtigt nu. Alt sker og alt skal ordnes. Vi har vist allerede haft mere sommer end hele sidste år! Efter min mening går det dog lidt for hurtigt. Blomstringen af træer, buske og blomster varer kort, og vi behøver snart lidt regn fra oven.
  Dine billeder er lige til et have/boligmagasin.
  Jeg kan se, at du også har malet jernet på dine havestole. Jeg har også lige malet cafésæt, men undlod at male jernet. Det var nok en fejl, men det kan jeg eventuelt rette op på. Man kan i øvrigt godt se, at stolene er en ældre model end mange af dem, som kan købe ret billigt i dag. Og dermed mener jeg en pænere model.
  Rigtig god pinse. Venlig hilsen Bodil.

  SvarSlet
 3. Gillade den fina färgskalan i rosa, blått och vitt - underbar. Visst är det fint med gamla och sparade saker även om de behöver en del kärlek ibland. Resultatet blev jättesnyggt.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
 4. Det er så dejligt at få malet. Jeg burde også, men det må vente til næste år. Du er altid så flittig, godt der er tid til kaffe og kage en gang imellem:-P
  Rigtig god pinse
  Masser af solskinds knus Anette

  SvarSlet
 5. Hej Anette.
  Ja, vi gik jo nærmest fra vinter til sommer, uden forår. Alting er gået så stærkt og alting er så tidligt undervejs.
  Det ser dejligt frodigt og romantisk ud, på dine fine billeder. Det blev flot med de sorte møbler.
  Knus
  Malene

  SvarSlet
 6. Hvor ser det indbydende og hyggeligt ud.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet