Overnatning / Glamping

onsdag den 13. maj 2015

Manglende blogindlæg.

Det sidste stykke tid, har jeg ikke været så flittig med at blogge. Det skyldes at jeg har haft vildt travlt herhjemme i haven. Samt vores ældste datter og hendes familie er flyttet ind på deres nye gård. Og jeg vil så gerne det hele :-) Så det er gået lidt ud over blogindlæggene. 

I går var en meget travl dag med både havegæster og B&B gæster. Da jeg gik i min seng i aftes havde der været besøg af over 110 gæster i haven og der var lavet utallige kander kaffe. Kaffen gjorde godt, da vejret var koldt og regnfuldt. Den sidste busfuld var til et arrangement med bolig og haveinspiration 

I dag er her stille og roligt, B&B gæsterne har fået deres morgenmad, dyrene er fodret og nu sidder jeg lige så stille her ved PCen og slapper lidt af. Om lidt skal jeg snakke næste måneds havetv med Margit, så hun kan få lavet manuskript.
Derefter skal jeg i gang med at forberede de ting vi skal bruge og lave i næste udgave af Fru Pedersens have. Hvilket jeg allerede er i gang med inde i mit hoved, og de første bunker af materialer er samlet :-)

Håber på sol og tørvejr i dag, så græsset kan blive klippet og gruset revet, så haven er fin til åben have i morgen, hvor det jo er helligdag. 

I aften kommer John hjem efter nogle dages arbejde på Fyn, det er rigtig dejligt :-) 


6 kommentarer:

 1. Helle Aagaard, Sydfyn13. maj 2015 kl. 10.27

  Hej Anette
  Du er en flittig arbejdsmyre - én af de bedste og sødeste :-) Pas nu på dig selv - du skulle gerne holde mange haveår endnu. Vi andre overlever alligevel, hvis vi ikke lige helt så titi bliver fodret med nye blogindlæg. Det er sundt med "slankekur" en gang i mellem.
  God arbejdslyst med det hele... ser frem til næste haveudsendelse fra dig.
  Haveknus
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 2. Hej,
  Ja, det er ligesom når foråret banker på for alvor er der overhovedet ikke timer nok i døgnet, til familie og alle ens skønne haveideer!
  Kender det kun alt for godt... jeg føler også jeg er lidt bagefter lige pt. Da jeg on/off har haft syge børn i næsten to uger... og da de ikke er så gamle, har de brug for at der er en for dem... Hvilket jo også er ret hyggeligt at pudse nusse om dem, lige pludselig er de store og gider ikke det mere.
  Glæder mig til se mere tv og følge med herinde ;-)
  Mange skønne havehilsner
  Carina

  SvarSlet
 3. Det er den travle tid nu - også hos os. Men du har da ekstra meget at se til. Heldigvis er det de spændende ting, der fylder mest. Fantastisk med så mange besøgende - tænk lige på, hvor meget du er med til at gøre verden et smukkere sted, når alle de mennesker tager hjem og lever lidt af inspirationen ud i deres egne haver :-) Kh, Karen

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Ja !!! man kan jo ikke det hele....................selvom man gerne vil.
  Jeg er da fuld af beundring over alt det du kan overkomme.
  Så ikke nogen dårlig samvittighed.
  Men det er da dejligt at SÅ mange gerne vil besøge din skønne have.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 5. Det indhenter du nok!
  God arbejdslyst med det hele fra
  Lene

  SvarSlet
 6. Der kan jo ikke være tid til det hele :-)

  Kram Birgitte

  SvarSlet