Bed & Breakfast

lørdag den 16. september 2017

Stemningsfulde lysaftner.

Der var rigtig mange gæster forbi til mine lysaftner, en stor glæde at dele disse helt specielle stemningsfulde aftner med andre haveintresserede. Vejret var smukt, næsten vindstille, og kun en enkelt lille byge. Jeg er så taknemmelig for både besøg og vejret. Både nye og tidligere gæster, samt havevenner kom på besøg, for at se, opleve og blive inspireret. John var i køkkenet og sørgede for kaffe/the og muffins, så jeg kunne tage imod og snakke med gæsterne. 

Gæsterne kom fra det meste af landet, endda flere gæster fra Sjælland, havde taget den lange tur herover.

Fredag aften var Susan og Jesper Durup på besøg her. I ved de 2 fantastiske fotografer der har taget billederne til Tante Grøns seneste bog. De er begge mestre i at fange stemninger på billeder. Jesper havde kamera og stativ med, har i lyst kan i se mange flere smukke stemnings billeder fra aftenen HER på Susans blog My loving home and garden.


1000 tak til alle jer der var med til at gøre disse aftner uforglemmelige.

Et er sikkert der bliver lysaftner igen til næste år, datoerne er sat, det bliver d. 12-13-14 september 2018.

Haven er stadig åben i weekenderne resten af september måned. Lørdag og søndag fra kl. 13-17, samt efter aftale på hverdage, tlf. 40259625

Fru Pedersens have
Skalstrupvej 36, 7570 Vemb.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare utroligt smukt. Jeg skal helt klart med og opleve det næste år. Dejligt der kom så mange glade gæster.

  Rigtig god søndag
  Knus Lone

  SvarSlet
 2. Smukt ser det ud og sikke en helt fantastisk stemning.
  Jeg forstår godt du fik så mange besøgende.
  Det er det aller bedste ved denne årstid. levende lys.

  Masser af knus
  Charlotte

  SvarSlet
 3. Hej Anette. Nøj hvor er det nogle flotte billeder, de har taget. Jeg er så glad på dine vegne over, at du har haft så mange besøgene og dejligt vejr. Du har så meget fortjent det, med alt det arbejde du lægger i det. Tænk at du skulle tænde 400 lys! Vildt imponerende. Jeg tror, du har en god sans for at se det smukke i ting. Det har min mand også - bedre end jeg, men jeg øver mig på det.:) Jeg må altså også bare opleve dine lysaftener, det kan være jeg kan til næste år.

  SvarSlet
 4. Dejligt at dine lysaftner blev sådan en stor succes 👍 Det må være helt magisk at gå rundt der. Folk snakkede sikkert også helt tyst og stille, og bare sugede stemningen til sig... Det er helt sikkert nogle flotte billeder ægteparret Durup fik fanget, så jeg skal lige forbi Susans blog også. Håber du og John får pustet lidt ud efter denne dejlige omgang lysaftner 👏 VH Carina

  SvarSlet