Bed & Breakfast

tirsdag den 19. september 2017

Magiske hortensiaer.

I foråret pyntede jeg den overdækkede terrasse op med Hortensia magical, eller magicalhydrangea som de også hedder. Aldrig har jeg haft hortensiaer der har stået så smukt, så længe. De magiske farver er nu skiftet til høstfarver.


Blomsterne er så fine endnu.


Jeg forstår til fulde at den har fået navnet magical, for det er da magisk at blomsterne skifter farve, hen over sæsonen.



Herunder en der er skiftet til grøn.


Har du lyst kan du se hvordan hortensiaerne så ud i foråret HER

Høstfarverne er så småt ved at indtage haven, med alle de gyldne farver, endnu en smuk årstid er på vej.


I dag har det blæst en del og bladene er begyndt at falde af de store popler. Heldigvis var vinden i den rigtige retning, så de fløj ud på marken. Siden middag har det regnet, så det kan kun blive bedre i morgen :-)



5 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, at du er glad for dine magiske hortensiaer. De er også virkelig spektakulære med de mange farver :-)
  Forhåbentlig kan du overvintre dem.
  Mange hilsener, Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hortensia Magical er da også bare smuk.Den må på ønskelisten. Det lyder som en "stille" vind fra vest på dit videoklip. Her er der også faldet mange blade af,så skal vi snart igang med at lave bladkugler. Hygge herfra med ønsket om en dejlig dag i din have.

  SvarSlet
 3. Er helt enig med dig: De Hortensiaer er MAGISKE!
  Tak fordi vi måtte se dem og blive inspireret til endnu flere plantekøb :D

  SvarSlet
 4. Hei Anette.
  Hortensia Magical lever opp til navnet. En ny plante på ønskelisten. Det blåser ikke så mye her, men det regner og regner. Fin dag til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 5. Det er helt utrolige fine hortensiaer, dem kan man da glæde sig over længe. Den grønne er skøn, måske den kan tørres og bruges i dekorationer? Vi har dejlig sensommer heroppe, og ingen blæst. Dejlig aften til jer. Knus Carina

  SvarSlet