Bed & Breakfast

fredag den 25. april 2014

Nye asparges og snittebed.

I mit snittebed, har jeg er række med asparges. At de står i snittebedet, er fordi, at de skal stå samme sted i årevis, og jeg bruger toppen jeg til buketgrønt, senere på sommeren. De grønne asparges er en lækkerbisken, som ofte spises i bedet.
Ved siden af de grønne asparges står en række med iris, nogle gamle nogen, som jeg fik af min svigermor, som helt ung. De har den smukkeste mørkeblå farve og er helt fløjlsagtige. 


Ved siden af irisene er en række silkepæoner, og en række med tulipaner. Der er flere rækker med georginer.


I stykket overfor potteskuret, er der lidt af hvert. Et sted hvor planter jeg ikke lige ved, hvor skal stå, bliver plantet. Der er også mange to årige. Et smukt bed, som er til stor glæde.


Tulipaner og judaspenge.


Sommerblomster til snit sår jeg i højbedene, og på rækker i køkkenhaven.

8 kommentarer:

  1. SÅ FINT DET SPIRER HOS DEG
    DET ER EN FRYD Å VÆRE INNE PÅ BLOGGEN DIN
    SØTE ANETTE
    KLEM ELI:)

    SvarSlet
  2. Hej Annette,
    Hvor ser det smuk ud hos dig. Dejligt med til at spise og plukke ind af.

    SvarSlet
  3. Hvor er det dog dejligt med en snithave..:) jeg bruger også aspargestop i buketter det virker.
    Kh
    Marianne

    SvarSlet
  4. Jep, asparges der dejlige - både som en snack og som grønt i buketter. Skal smage årets første af mine i morgen :-)

    SvarSlet
  5. Sikke en skøn snittehave! Asparges er geniale i buketter med det lette løv - og så smager de også godt

    SvarSlet
  6. hej Anette.Dejligt med en snittehave..........og når der så også er spiselige ting,gør det jo kun endnu bedre.God weekend knus Jette

    SvarSlet
  7. Uha, sådan en snittehave er da bare genial! Og det er asparges i øvrigt også :-)

    SvarSlet
  8. Nu ønsker jeg mig både en snittehave og asparges ;-)

    SvarSlet