Bed & Breakfast

mandag den 7. januar 2013

Skurvognen beklædt

Det går rigtig godt fremad med skurvognen, den har nu fået vindpap på og udvendig beklædning af brædder. Der er lagt plader på taget. Det næste der skal ske er at den skal males udvendigt. Og derefter skal taget laves færdigt med tagpap. Det er dejligt at kunne stå indendørs med sådan et byggeprojekt, så skal der ikke tages hensyn til vejret og vi kan også arbejde på den om aftenen. Da vi for mange år siden byggede legehusene, stod vi også inde og lavede dem helt færdige og så blev de flyttet ud på legepladsen.

11 kommentarer:

 1. Der er sket noget siden sidst du viste skurvognen. Smart er det, at kunne stå indendøre og arbejde på den. Selv male vil man jo kunne om vinteren. Det må være dejligt at have den mulighed!

  SvarSlet
 2. Flot ser den ud, det bliver spændende at se den helt færdig.

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Nu går det da fremad med skurvognen.Den bliver da rigtig flot.Er spændt på at se den,når den bliver malet og indrettet.
  God dag Jette

  SvarSlet
 4. Dejligt at I har mulighed for at stå indenfor med projekt skurvogn - også om aftenen. Det bliver spændende at se den færdig og hvordan du indretter den. Men også spændende at se hvilken farve I vælger at male den udvendigt.

  SvarSlet
 5. Det er dejlig med god plads, det gør mange ting lidt lettere. Vi har lige fået lavet et isoleret rum i vores maskinehus, det er nu også dejligt.
  Det går fint fremad med skurvognen, det bliver godt.
  Fandt du forresten frem til Hannas blog?
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene.
   Sikke dejligt med et isoleret rum i maskinhuset, det bliver i bare så glade for. Ja det går fint fremad med skurvognen, det er dejligt :-)
   Jo jeg fandt Hannas blog, der kunne jeg rigtig godt tænke mig at overnatte, det så så dejligt ud.
   K.H. Anette

   Slet
 6. Det ser altså rigtig flot ud. Glæder mig til at se det færdige resultat og ikke mindst hvordan du får det indrettet.

  SvarSlet
 7. Hvor bliver den flot - tænk at kunne lave sådan noget selv, jeg er meget imponeret.

  SvarSlet
 8. Det bliver da vildt flot :-)

  Det må godt nok være skønt, sådan at kunne have en hel skurvogn indendørs ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skurvognen står faktisk ikke hjemme hos os selv, vi har lånt en hal. Vi har godt nok selv et par maskinhuse, men de er fyldt op med kornlager og landbrugsmaskiner.

   Slet
 9. Hold da ferie den er fin - skal der være wellness og spa inde i den :-) Kommer og kigger når den er færdig. hilsen Kurt

  SvarSlet