Bed & Breakfast

lørdag den 12. januar 2013

Forår i køkkenvinduet

Grene fra mit tulipantræ, der får hvide blomster, i en gammel vase og så en lille hvid tusindfryd i en zinkpotte. Udenfor ligger et lille drys sne. Den fine vase er fra et loppemarked, den er høj og har en god facon til grene og langstilkede blomster. Det er iøvrigt herfra dette vindue der er udsigt til min hvide have, det er også derude jeg har flere foderautomater og foderhuse til fuglene. Rigtig god weekend, jeg tror jeg skal male :-)

6 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig haft magnolie før nu, og jeg har slet ikke tænkt på at man kan tage grene ind fra den. Det vil jeg også gøre. Vasen er pragtfuld!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker Magnolia og har plantet ikke mindre end 9 stk i min have. Desværre er de ikke så store endnu at jeg kan nænne at klippe grene af dem. Det vil jeg glæde mig til de bliver, for det er da vaskeægte forår du har i vindueskarmen - SKØNT :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 3. Sikke en forårsstemning i din vindueskarm, vasen er da perfekt til sådan en stor gren. Vores magnolietræ er desværre også alt for lille til at blive nappet i, men så kan vi jo nyde dine blomster som springer ud om lidt.

  For øvrigt har du mange fine foderautomater i haven, det skønner fuglene helt sikkert på :)

  Ulla

  SvarSlet
 4. Skønne billeder... Jeg er nu ikke så go til at klippe i min magnolie. Jeg nænner det næsten ikke :-)
  God weekend.
  mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 5. Jeg tænkte, at det var for tidligt at tage stjernemagnolien ind endnu. Men nu kan jeg jo følge dig og se, om de skulle finde på at springe ud allerede! Det er spændende.

  SvarSlet
 6. Dejlig forårsstemning i dine vinduer
  Går også her og drømmer om forår og sommer nu, det er flot med alt det sne, men nu syntes jeg det er nok for denne gang
  Ha`en god dag

  Kh Anja

  SvarSlet