Bed & Breakfast

torsdag den 3. januar 2013

Mere om skurvognen

Det går fremad med skurvognsprojektet. Loftet er færdigt. Der er sat vinduer og dør i. Lavet el. Væggene er isoleret med 100mm på ydersiden. Næste trin er vindpap og beklædning udvendigt. Jeg synes at loftet er blevet så flot. Væggene skal males hvide indvendigt, og der skal være et lille tekøkken under det lille vindue. Der er et dobbelt vindue på midten af skurvognen, det er der også på den anden side, så lyset kan komme igennem vognen. Vinduerne er genbrug, men slebet, grundet og malet, uha det var et stort arbejde, men flotte blev de da.

10 kommentarer:

 1. Hvor bliver den skurvogn lækker :-)
  Sikke et arbejde.
  Håber I har målt rigtigt, så den kan komme ud af porten, når den er færdig.
  Rigtig god dag til dig fra mig.

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor ser det fint ud. Min onkel er faktisk også ved at bygge en skurvogn, men han er dog ikke kommet så langt i processen endnu, som I er. Godt arbejde:) Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Hvor bliver den skurvogn dog flot! Det bliver da et pragtfuldt havehus som sikkert kan bruges ud over sommeren. Flot arbejde!...og så hurtigt! Har længe tænkt på hvordan man fæster vinduer i lægte-rammen, skrues der hele vejen igennem lægten ind i vinduesrammen, eller limer man bare ? Kan du stadig nå at tage et billede af hemmeligheden :)
  Hav en fortsat god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vinduesrammerne skrues i lægten/bjælken eller muren. man sætter skruerne i når vinduerne er åbne, for ses skruehovederne ikke. Altså skruen skrues gennem vinduesrammen og ud i skelettet. Hvis du åbner nogle af dine egne vinduer, kan du sikkert se nogle skruehoveder. Men jeg skal lige prøve at tage et billede.
   Ja jeg tror også den bliver fin. Glæder mig til at tage den i brug. Knus Anette

   Slet
  2. Tusind tak for oplysningen Anette! Nu kan jeg sagtens se det for mig, så du behøver ikke tage billede, ellers tak!
   Knus Alice

   Slet
 4. Du har ret, hvor er loftet blevet flot. Jeg ser frem til det videre projekt.
  God dag

  SvarSlet
 5. Hvor er det et spændende skurvognsprojekt - I må have brugt TIMER på at få det ført ud i livet i den stand.
  Glæder mig til at følge dig her på bloggen i 2013 - Godt nytår.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 6. Hej Anette
  Hvor er det et spændende projekt. Det bliver et rigtig dejligt sted at opholde sig. Glæder mig til at følge den videre proces. jeg kan forstå at I bygger vognen inde i en stor lade. Skal den have hjul under, så den er nem at flytte rundt med?
  De bedste hilsener
  Kirsten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er beslag til hjul, så den kan køres. Men tror at den bliver flyttet på en blogvogn. Når den kommer hjem i haven, er det ikke meningen at den skal flyttes rundt med.
   Ja det er et spændende projekt vi har gang i, og vi hygger os med det. Vi er rigtig gode til at arbejde sammen, min mand og jeg :-)
   Knus Anette

   Slet
 7. i er da geniale spændende projekt,pænt ser det ud.Glæder mig til at se det helt færdigt,godt i hygger samtidig.
  fortsat hygge med resten.

  SvarSlet