Bed & Breakfast

mandag den 9. oktober 2017

Nyt projekt igang.

Søndag eftermiddag startede endnu et projekt op her i haven. Vores gamle grusvej ind til gårdspladsen er ikke så meget i brug længere, da jeg ikke vil have trafik herinde, når der er gæster i haven. Det støver og så synes jeg også det er for farligt med fritgående dyr, gæster og biler. En anden ting er at det jo ofte blæser meget her, og vinden kan rigtig få fart på ind af den smalle grusvej.

Så nu forsvinder grusvejen, og der skal plantes læhegn langs det læhegn der er i forvejen og græs i den del af vejen der ligger op ad det eksisterende græs ved legepladsen.


Da det ikke er et sted vi har den helt store glæde af at kunne kigge ud, vil vi ikke komme til at savne det. Derimod vil det blive skønt med læ, og en ny krog.


Det går nemt og hurtigt med maskinhjælp.


Gruset blev skrabet af og ny frisk jord lagt på.

Der er en sti overfor skurvognen, som går ned til de 2 skurvogne som står lidt længere nede i haven. Den vil blive forbundet med græsset på legepladsen, når det nye græs er etableret.


Gravearbejdet er færdigt, der er kommet ny jord i det hele, så nu kan det sjove begynde. Jeg fik dog ikke taget et billede, men det kommer. Jeg er sikker på det bliver rigtig godt. 


7 kommentarer:

 1. Det er noget af et projekt ,men maskiner gør det jo noget lettere. Jeg kan godt huske den sti og det bliver helt sikker flot at detn nu bliver forbundet på en anden måde. Læ kan vi ikke få nok af her i vestjylland. Spændene hvad det nye projekt så vil føre med sig,for lige med et får du nok en god idé. Hygge herfra

  SvarSlet
 2. Rigtig god idé. Læ er en god ting. Glæder mig til at se flere billeder af jeres store projekt
  Rigtig god dag

  Kærlig hilsen
  Lone

  SvarSlet
 3. sønt at lave ting i sin have, omrokerer og det hele..lyder rigtigt spændende

  SvarSlet
 4. Kære Anette.
  Det er vel nok en god idé, så kommer legehusene også til at høre mere sammen med den øvrige del af have.
  Er stykket stort nok til, at der kan blive en rosenhave, som du engang skrev, at du gerne ville have? Men ny bar jord er altid spændende.
  Uhha, som det stormer og regner her i skrivende stund. Så tænker jeg altid på Jer, der bor mere udsat.
  Kærlige tanker fra Eliane

  SvarSlet
 5. Oj vilket jobb men det lär bli jättefint sen! Skulle verkligen behöva ta tag i trädgården men detta regn ställer till det...vilken eländig sommar o höst vi har haft. Ha det gott nu!
  Höstkram från Titti

  SvarSlet
 6. Hej Anette. Hold da, det er noget af et arbejde, men jeg synes virkelig, det er rigtig godt set og meget godt tænkt. Jeg er sikker på, at du bliver meget glad for det. Supergodt fundet på.

  SvarSlet
 7. oh what a job but it's gonna be great lately! would really have to grab the garden but this rain sets it up ... what miserable summer o autumn we have had. have a good time now!

  ดูหนัง

  SvarSlet