Bed & Breakfast

onsdag den 28. december 2016

Stilhed, storm og influenza.

Stilhed før stormen. Sådan var det her 1. juledag. 


Men natten til 2. juledag, vågnede jeg  kl. 03 med influenza. At det var influenza var der ingen tvivl om, vildt ondt i maven og opkastning, føj det er altså ikke min stærke side.
Som om det ikke skulle være nok, så var det begyndt at blæse voldsomt, så den spåede storm der var varslet, blev nok til noget. 


Så om formiddagen var det ud af sengen, godt med tøj på, og så ud og redde hvad reddes kunne. Alle løsdele i vindretningen blev flyttet ind i huse og skure. De mest udsatte lyskæder taget ned. Lysthuset i jern, blev befriet for gran og tøjret med en strop, ligeledes fik den lille nye skurvogn en strop. Heldigvis kom yngste svigersøn og hjalp os med at flytte ting og sager i læ for stormen, det var vildt dejligt med hjælp.

Ind i seng igen, og så sov jeg mere eller mindre i 24 timer, kun afbrudt af en enkelt gang opkast, og ubehag med feber. 
Hele familien var til julefrokost hos Johns bror, den gik jeg glip af, havde ellers sådan glædet mig. 
Stormen sov jeg næsten fra, John fortalte at det var værre end forudsagt.

Heldigvis slap vi for skader af nogen art. Kun nedfaldne grene overalt.

I dag er jeg sluppet ud af influenzaens klamme tag, men desværre er den så sprunget på John, på nuværende tidspunkt er han i tvivl om at han nogensinde bliver rask igen, sådan havde jeg det lige præcis, da jeg sad med hovedet nede i spanden. Men han skal nok blive frisk igen :-) 

Jernlysthuset rykkede sig kun et par cm, takket være fortøjringen. Det kan skubbes på plads igen, selv om det er meget tungt.


I dag hvor jeg har haft det bedre, er jeg så småt begyndt at flyttet tingene på plads igen. Det er dejligt at komme ud i den friske luft igen. Fuglene havde næsten tømt alle fodersteder, så det var godt, jeg var kommet lidt til hægterne igen, så der kunne bliver lavet nyt foder, og blive fyldt op i automaterne.Her i aften har jeg det egentlig helt godt igen, hvor er det dejligt at være rask :-) 


6 kommentarer:

 1. Sikken en omgang, godt du er rask igen og god bedring til John. Det lyder bestemt ikke rart.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Lyder ikke rart! Her har vi også haft noget kørende - ikke så slemt og heldigvis overstået på et døgn men med en meget kraftig hovedpine. Jeg har også været i haven i dag og rydde op efter stormen - det var rigtig dejligt at komme ud!

  SvarSlet
 3. Kære Anette. Sikke da en omgang med både storm og influenza, fy for den da. Det er da næsten ikke til, at overskue.. Dejligt at høre I slap nådig for stormen, her slap vi også fri. Men jeg havde også lige som dig været i gang med, at samle alle løse dele ind og tøjre hvad der kunne tøjres... Rigtig god bedring til John, det er sørme noget af en tur I har haft her over julen... Så må nytåret bringe jer bedring helbredsmæssigt. Kærligst Merete

  SvarSlet
 4. Det var dog en være redelighed, i har været billige på kost i julen, i må tage del i madens glæder i nytåret. Godt i er ved at være klar igen. Godt nytår
  Inge Marie Juhl Thomsen

  SvarSlet
 5. Godt du kom igennem din sygdom,nu skal du så bare have John på højkant igen. Godt jeres hus,have med mere klarede sig gennem stormen ,her er vi ikke færdige med at rydde op endnu.(dog ingen store skader) Lad os håbe at vejret arter sig, så vi snart kan få lidt forårs pynt ude og inde. Vi ønsker at det nye år må bringe jer mange gode stunder. Godt nytår fra Gert og Leila

  SvarSlet
 6. Åh hvor er det godt du er blevet rask igen. Sådan en god gang influenza er vist enhver skræk..........
  Ja her har Urt raseret rigtig meget af haven. Mange af mine ting er knækket og væk. Flagstangen er i 4 dele. Pergolaen knækket. Søen er næsten jævnet med jorden. Det har virkelig været vildt.......
  Så her er nok at tage fat på...


  Rigtig dejlig dag
  Knus
  Charlotte

  SvarSlet