Bed & Breakfast

tirsdag den 27. september 2016

Sulefad med grønt og græskar.

Jeg har et stort sulefad, som jeg nu har pyntet med hjemmeavlede græskar (crown prince). De grønne planter er silverfall og pletter i luften. Derudover ligger der dadelranker i fadet. Dadelrankerne er købt. De fås hos blomsterhandlere.

Sidste jul købte jeg en enkelt dadelranke, den er stadig smuk og dekorativ, selv om den er tørret.Jeg er vild med de grå-grønne farve toner sammen.


Denne farve på græskar er min absolutte yndlingsgræskarfarve.


9 kommentarer:

 1. Jeg elsker de grå grønne farver og specielt dit græskar er bedårende i sin grønne farve. Syntes det er rigtig svært at finde. Ja nærmest umuligt.... Ser fantastisk du dit stilleben.

  Smuk dag til jer
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Smukt - jeg elsker også den grå farve sammen med grønt

  SvarSlet
 3. Hvor morsomt!! Sådan er sulefad har jeg stående i kælderen og kan da lige se, at det skal frem i lyset og pyntes op:-)

  SvarSlet
 4. Åhhh wow hvor er det bare et smukt efterårs fad. De grønne farver er jo totalt skønne. Tak for dejlig inspiration.

  Knus Lone

  SvarSlet
 5. Hej Anette. Det er vel nok et smukt fad. Farverne er bare helt perfekte sammen og virker opmuntrende her midt i hård blæst og koldt vejr. Efteråret er nok ved at være på vej. Jeg så en af dine udsendelser den anden dag, hvor du lavede en opsats af træskiver og så lavede du bolde af blade. Det vil jeg gerne prøve. Jeg synes, de var virkelig flotte og specielle.

  SvarSlet
 6. Helt i min stil Har sett de där bärrankorna tidigare och undrat vad det är, bra att du skrev att det är dadlar. Nu ska jag leta efter det ser så häftigt ut. och färgerna är ju bara så underbara
  Ha nu en fin helg
  kram Meta

  SvarSlet
 7. Ihh jeg er vild med den dush grønne og så det lækre fad .. wauw
  Fed inspiration igen
  TAK for det
  Annette

  SvarSlet
 8. Skønne farver - hvor er det fint :0)

  SvarSlet
 9. Åh, jeg har spist mit store grågrønne. Jeg elsker det - og Irma har ikke flere før næste år.....

  SvarSlet