Bed & Breakfast

søndag den 4. september 2016

Lysaftner i september.

Nu kan man for alvor mærke at dagene er blevet kortere. Her glimter de tændte lys i lanternerne hist og her om aftenen. Men om  godt og vel en uge, vil haven være oplyst af godt 300 levende lys. Jeg skal i den kommende uge i gang med at forberede de 3 lysaftner, som jeg har her i midten af september. Nærmere d. 14-15 og 16 september fra kl. 19-22.30. I Fru Pedersens have, Skalstrupvej 36, 7570 Vemb. 


Haven skal pyntes op med græskar, æbler, bær, græsser og alt muligt andet, som hører sensommeren og efteråret til. De 300 lanterner og olielamper skal ned fra loftet, glassene skal pudses, så lysene kan funkle i skumringen og mørket.

Jeg glæder mig helt vildt til haven skal skifte stemning, det er nemlig ensbetydende med at jeg skal lave nye stilleben, skifte rundt på tæpper og puder, høste græskar, og flytte lidt rundt på havemøblerne.


Solsikkerne lyser helt af sig selv og spreder smil og glæde.


Vi har igen fået et hold ællinger, de kan bestemt også få smil og glæde frem.


Ønsker jer alle en rigtig god ny uge, hvor vejret ser ud til at blive smukt sensommervejr. En uge hvor vi sikkert får høstet det sidste korn, og der kommer vintersæd i jorden. 

5 kommentarer:

 1. Hej Anette!
  Ihhh, hvor er det dejligt at mærke din glæde alle de nye efterårstiltag du skal i gang med. Hvor er ællingerne søde<3 Rigtig god fornøjelse med de hyggelige lysaftenerne, og fortsat god høst.
  Også en rigtig god ny uge til dig
  Solskinds hilsner Anette

  SvarSlet
 2. Hvor det lyder som noget helt fantastisk og smukt samtidig.
  Håber jeg kan få presset et besøg ind til lys aften.

  Rigtig dejlig mandag
  Charlotte

  SvarSlet
 3. Hej Anette
  Smukke billeder og hvor bliver det flot med alle de lys <3
  Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

  Kh Birgitte

  SvarSlet
 4. Ljusen i trädgården ger den en ny dimension som är helt underbar på sensommar och höst. Här lyser många ljus och solcellslampor nu . Det är sååå trevligt och ser så inbjudande ut.
  Ha en fin vecka
  Kram Meta

  SvarSlet
 5. Hej Anette. Det bliver bare så flot med alle de lys. 300 lanterner, der skal pudses. Det er noget af et arbejde:) Jeg glæder mig til at følge med i din sensommer- og efterårshave.

  SvarSlet