Bed & Breakfast

mandag den 12. september 2016

Græskarhøsten fortsætter.

Lækre blågrønne græskar som jeg har høstet i dag. De 3 her har fået plads som juveler i et minidrivhus. Jeg har lagt dem på lidt afklippet buksbum.


Selv om det lille drivhus er ved at være noget rustent, er det alligevel fint.Drivhuset står på trellebordet under trækronerne.


Grønne nuancer, smukt og enkelt.


10 kommentarer:

 1. Du har sørme sans for detaljen, smukke græskar !0)

  SvarSlet
 2. De smukke grønne græskar er mine ynglings, jeg troede at de var udenlandske, men jeg forstår, at du selv dyrker dem - og sikke en fin opstilling de har fået lov til at være med i

  SvarSlet
 3. De er så dekorative de blågrønne græskar, sådan nogle gad jeg godt have, men du drømmer ikke om hvad de koster her i Kjøwenhavn og omegn, du burde drage til staden og tjene kassen;))
  Men det har du jo ikke tid til. Det ser bare så hyggeligt ud:_)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt forstå de er dyre, for det er F1 hybrider, og jeg synes kun der kommer et græskar pr. plante. Men vildt smukke er de :-)
   Og du har ret, det har jeg ikke tid til. I aften starter lysaftnerne og i eftermiddag kommer der 70 gæster i haven, og de får allesammen kaffe og kage, så jeg må vist hellere i omsvingninger. Rigtig god dag.

   Slet
 4. Bedårende farve og så med de smukke grønne fiskerkugler til.
  Er helt vild med det.
  Ser kanon godt ud.

  Rigtig skøn aften
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Helle Aagaard, Sydfyn15. september 2016 kl. 12.14

  Hvor er de dog skønne og flotte de blågrønne græskar...det er mine yndlinge. Det ser nemlig smukt ud som du har arrangeret dem. Ha en endnu dejlig sensommervarm dag..utroligt med 28-30 grader som vi har haft de sidste dage. knus fra Sydfyn

  SvarSlet
 6. Har aldrig set dem i den farve før, men meget fine er de! :-)
  Rigtig god weekend når du når dertil.
  Kh Birgitte

  SvarSlet
 7. Waw...sikken farve og form. Hvor er de skønne.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
 8. Kære Anette. Fantastiske græskar i de smukkeste farver, stillet frem til taffel! Kunne vi få, at vide hvad de hedder? Dejligt med lidt efterår i haven. Øv at der er så langt op til dig :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 9. De hedder Crown prince. The plantexplorer har et meget stort udvalg af græskarfrø.
  Ja det er en skam der er så langt.

  SvarSlet