Bed & Breakfast

tirsdag den 6. september 2016

Spændende loppemarked, eller hvad.

Det har lignet et bedre loppemarked på den gamle møddingsplads i dag. Potteskuret blev helt tømt, spidelvæv og støv blev blæst ud med den store kompressor. Vinduerene pudset og bord og hylder vasket af.

Alle mine gode ting og sager fra potteskuret, tænk at der har været så mange ting derinde.


Potter og alt muligt andet.


Det rengjorte potteskur. Må indrømme at det er første gang siden det blev bygget, at det har været helt tømt. Normalt fejer jeg det værste spindelvæv af med en stiv kost og tørrer hylder og bord af, og vinduerne bliver pudset et par gange om året. Men efter soveskur og kornskur i går fik en lignende omgang, måtte potteskuret også have det. Johns store kompressor er supergod til at blæse alt støv og spindelvæv væk med. Han havde godt nok snakket om det flere gange, men det var først i går, da han viste mig hvor nemt og effektivt det var, at jeg blev overbevist. Så nu er det bestemt ikke sidste gang at den kommer i brug i kampen mod spindelvæv og støv. Havde ellers tænkt at jeg ville bruge højtryksrenseren, som jeg jævnligt benytter i soveskuret og kornskuret, men det bliver så vådt. 

Potteskuret klar til indflytning igen. Alt bliver lige tørret af for det værste skidt, inden det kommer på plads. 


Jeg nåede ikke at blive helt færdig, for der bliver også sorteret lidt i de gode sager, det som sjældent er i brug, kommer på loftet. Der er også grænser for hvor mange plastpotter jeg behøver til hjemmelavede planter :-)

Jeg skal nok vise hvor fint det bliver, når alt er på plads igen :-) Jeg nyder at der i denne uge er bedre tid til at få noget fra hånden. Der er nemlig ikke åbent på hverdage i haven længere, dog er der åbent efter aftale. Der er nu godt nok aftaler dagligt, men ikke så mange gæster som tidligere på sæsonen.


7 kommentarer:

 1. Det är skönt när mn är klar och så bra det känns.
  Ha det gott och vila lite nu efter allt jobb.
  Kram Meta

  SvarSlet
 2. Ejjjjj, hvor er du da effektiv!:-)

  SvarSlet
 3. Bodil Riis Christensen7. september 2016 kl. 09.08

  Jeg stemmer i med ovenstående kommentar mht. din effektivitet. Hold da op! Du skal lige vide, at ligesom du er inspirerende med planter, blomster, opstillinger osv., så er du også inspirerende, når det gælder oprydning. Nu skal jeg ud og rydde op på mine to planteborde!!!
  Jeg glæder mig til at se det færdige resultat, og jeg skal nok ikke vente længe med den fart, du har på!!

  Hav en god dag.

  Mvh. Bodil Riis.

  SvarSlet
 4. Hold da op hvilke lækkerier. Holdt du loppemarked, var jeg der som en mis.
  Jeg bliver helt inspireret til at få ryddet op i mine "hjørner"... hm

  SvarSlet
 5. Der er godt nok mange spændende ting i det potteskur.Og ja man bliver helt salig når oprydningen er færdig,så går jeg tit en lille tur med tekoppen i hånden og fryder mig.Her i huset kalder vi det at se til bedriften,det er sådan lidt lanligt,men det er jo også et "gods"man har
  selv om et er i den mindre afdeling mange hilsener Brita

  SvarSlet
 6. Godt tænkt med kompressoren - det vil jeg også prøve :-)For hvor kommer der mange spindelvæv for tiden. Man fjerner spind, når man går ud ad døren, og når man skal ind igen to minutter efter, har edderkoppen (der selvfølgelig er der endnu) lavet en ny lang, klistret tråd, som man får lige i hovedet.
  kh, Karen

  SvarSlet
 7. Det er mangfoldigheden der gør det....smukt med sådan et skur...orden på tingene = nemt at finde.
  Kh. Grethe

  SvarSlet