Bed & Breakfast

fredag den 10. juni 2016

Velkommen på den store terrasse.

Den store terrasse foran vores garage ( garagen som er opgraderet til kaffestue, se HER ) har i år fået et par store parasoller, til at skygge lidt i den stærkeste middagssol. I går fik denne terasse en ordenlig omgang med kost, beskæring og omrokering at småplanter og ting. Så nu fremstår den frisk og indbydende igen. Der skal ikke meget fnulder til før det ikke ser så indbydende ud længere :-)Den lillle barneseng i jern, blev flyttet ud i gruset, foran rhododendronkrattet. Der er kommet lavendel i de små spande og en kæmpeverbena i den store. De brune flasker tørret af for støv, så de nu skinner i solen.


Dette lille bord var helt dækket af nedfaldne grannåle, det store grantræ drysset meget i år synes jeg.


Rosenhoveder af egen avl, lyser op i fuglebadet.


Den fine due kom med hjem fra udstillingen på Ledreborg.Det rindende vand giver en hyggelig lyd.


Trådænderne har i år fået plads i gruekedlen med pilegrene. Trådænderne lavede Dorthe fra Art Arnsfelt til mig sidste forår.


Det er ikke blevet til mange blogindlæg i den seneste tid, dagene flyver afsted med havegæster og havearbejde. Jeg nyder det og sover som en sten om natten :-) Indimellem holdes der frikvarter med de 2 små prinsesser, Merle og Alma. De er flinke til at komme forbi. 

8 kommentarer:

 1. Hej Anette!
  Det ser som vanligt godt ud når du laver nyt.Sikke mange gæster du kan bænke der!Jeg er vild med dine husdyr i trådvæv,-hvor er de godt lavet!
  Det er en sund træthed du/jeg/man opnår ved havearbejde og jeg synes aldrig at jeg bliver helt færdig!

  SvarSlet
 2. Kære Anette, som altid forstår at skabe hygge rundt omrking i haven og der hvor gæsterne kan sidde med madpakken.
  Duen er yndig, så den kan jeg godt forstå at du måtte have med hjem.
  Det stativ, som står på den lille bord, der var dækket af grannåle, er det et du har fået lavet, eller er det et som Haveshoppen starter med at sælge? Er nemlig på udkig efter sådan et.
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lille jernstativ er købt hos TjillerTjaller i Holstebro. Jeg ved endnu ikke om Haveshoppen får det til salg, vil lige foreslå Karin det :-)

   Slet
 3. Endnu engang fantastiske billeder Anette.
  Du kan bare noget og det er så smukt og indbydende at se på.
  Ja jeg er ganske simpelt vild med Fru Pedersens have:)
  Dine duer er så smukke. Må jeg spørge om det er nogle man kan købe et bestemt sted? Jeg har jo et eller andet med fugle og den her er et most.
  Den er bjergtagende i sit udtryk.

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet
 4. Skøn skøn oase du har - jeres borde bænke gir hygge med patina og alligvel ro når ud har så mange andre super hyggelige kroge - håber jeg blir gæst hos dig en dag
  God weekend
  Annette

  SvarSlet
 5. Du har da virkelig haft travlt, det er godt du nyder det. Jeg er vild med dine traller bænke, og ja selvfølgelig også alt det andet.
  Det sidste billed er bare så skøn.

  SvarSlet
 6. Så dejligt og indbydende der ser ud. Jeg er totalt forelsket i din have, og måden du formår at få pyntet den så fint. Kan godt forstå du sover godt om natten. Her er der også lidt stille på blog fronten. Der er jo så meget skønt i sommer vejret at lave, og så må bloggen vente.
  Rigtig god søndag ☀️

  Lone

  SvarSlet
 7. Kære Anette.
  Fantastisk indbydende modtagelse! Det er nogle smukke opstillinger du har lavet i gården, du har virkelig sans for detaljerne.
  Tak for de skønne billeder af prinsesserne, hvor bliver de dog store.
  Mange kærlige tanker til dig og din familie fra Eliane

  SvarSlet