Bed & Breakfast

fredag den 25. marts 2016

Ællinger på påsketur i dorthealiljeskoven.

Vi har fået endnu et hold ællinger. De har været på opdagelse i dorthealiljeskoven. Andemor fører stolt an. Jeg bliver altså helt barnlig glad over sådan et syn. 

Dorthealiljerne står utroligt smukt lige nu, og der er vildt mange små nikke klokker. Den tot jeg fik af min farmon for 31 år siden, er blevet til virkelig mange. 
9 kommentarer:

 1. Jeg forstår din glæde, de er skønne.

  SvarSlet
 2. ja kære Anette, jeg ville også reagerer på den samme måde, jeg ville slet ikke kunne styre mig og forevige hele familien, for de er da bare skønne de små gule fjer totter :-)
  Fortsat god påske
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Det er et dejligt syn med de små dunede væsner der midt i Dortheaskoven :-) Forstår godt din barnlige glæde, jeg ville have det på samme måde.

  SvarSlet
 4. Herlige billeder. Her i udstykningen må vi desværre ikke holde fjerkræ.

  SvarSlet
 5. Ser så mysigt ut när de vandrar runt de gula små fjunen:).
  Men vad vackert med alla klosterliljor som du har. Svåra att få tag i här i Sverige.
  Hittade hit via frk Hall.
  gun

  SvarSlet
 6. Hej. Nej hvor ser det hyggeligt ud, når de små gule ællinger går rundt blandt de fine liljer. Det er ret sjovt, for dorthealijlerne er jo ikke så høje, men det ligner virkelig, at de går rundt i en skov. Det må være hyggeligt med dyrebørn i haven.

  SvarSlet
 7. Nåååååååhhhh, hvor ER de nuttede! Slet, slet ikke til at stå for. Hvis ikke man blev barnlig lykkelig over sådan et kuld, ville det ikke være godt. Dine nikkedukker ser også vidunderlige ud. Især gør mængden, at det ser naturligt og vidunderligt ud. Fortsat god påske.

  SvarSlet
 8. Hvor er de kære, det er forståeligt at andemor er stolt og at du er glad :o) de er da lige til at falde i staver over .
  Rigtig god Påske :o)fra Linda

  SvarSlet
 9. Hej Anette.De små dunede er da slet ikke til at stå for.
  Og dejligt billede hvor andemor med hele flokken vraltende efter sig.
  Og alle dine smukke dorthealiljer er jeg bare vild med.Fortsat god påske over vestpå Knus Jette

  SvarSlet